• 9.377.538 stemmen

Geregisseerd door: Gary Lundgren

Met onder meer: James Le Gros, Jesse Borrego en Lisa Edelstein

• Prime Video Bekijk via Prime Video

Plot Phoenix, Oregon

"These could be the best years of your life"

Twee vrienden willen een oude bowlingbaan restaureren, zodat het bedrijf kan uitgroeien tot de plek die het ooit was. De vrienden besluiten hun baan op te zeggen om dit project op zich te nemen, wat een groot risico is omdat de bowlingbaan populair was in het pre-internettijdperk. VHS-tapes werden ooit op de bowlingbaan verkocht en de nieuwe zakenpartners proberen de lokale bevolking en potentiële klanten aan te spreken door als marketingtactiek herkenbare gezichten op VHS-dozen te plaatsen.

avatar van aSMoDeuS

aSMoDeuS

Het cijfer op IMDb is echt belachelijk laag voor deze aangename film. Leuk verhaal, prettig geacteerd en duidelijk met veel plezier gemaakt.

Wow dit was saai...

avatar van aSMoDeuS

aSMoDeuS

Fortune schreef:

Wow dit was saai...

Padd0 denkt dat ik je wat aan heb gedaan en dat je daarom zo'n absurd laag cijfer hebt gegeven. Wel?

aSMoDeuS schreef:

Fortune schreef:

Haha, nee niks persoonlijks! Ik kwam deze film tegen en dit soort kleine films doen het vaak goed bij mij. Maar ik het had het echt gehad na een uur met de personages en het is compleet humor- en spanningsloos. Ik werd in slaap gesust met matigheid. Ik kan er ook niet 1* of 1.5* van maken want ik kan geen reden bedenken om te verhogen.

avatar van knuppel ihhh

knuppel ihhh

Een film over een paar middle aged mensen met vervlogen dromen die besluiten een bowlingbaan nieuw leven in te blazen. Ze knappen de boel op.... en dan kan het een succes of een flop worden. Verder gebeurt en niet zo heel veel.

avatar van schumacher

schumacher

Ik deel de mening van knuppel hier.