• 9.373.532 stemmen

Geregisseerd door: Maqbool Khan

Met onder meer: Ishaan Khattar en Jaideep Ahlawat

Gesproken taal: Hindi

Plot Khaali Peeli

"One Boy, One Girl and One Mad Ride"

Vijay & Pooja waren ooit een koppel, totdat zij door omstandigheden gescheiden werden van elkaar. Vijay is nu een taxichauffeur die stopt voor niets. Op een dag steelt Pooja een zak vol geld en komt onverwachts terecht in de taxi van haar voormalige jeugdliefde Vijay.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11904 berichten

Geheel afgekraakt, ik had er net iets minder problemen mee, hoewel de 3,0* nipt zijn.

Prachtige nachtshots, vreselijke actiescènes die vooral spierballen gedrag is met een high speed camera gezien de vele slowmotion momenten en vertragingen. Gigantische kitsch dat er niet bepaald voor zorgt dat Bollywood serieus genomen wordt in het buitenland. Het enige echte liedje is niet mooi, en dient alleen maar voor het in beeld brengen van de strakke lichamen van de hoofdrolspelers. En: het stereotype van de dikke domme agent wordt nu ook vervelend.

Ananya Panday heeft volgens mij de reputatie die Paris Hilton bij ons vroeger had, maar ik vond haar eigenlijk wel leuk. Pittige zelfverzekerde dame.

Verhaal begint op een gegeven moment wat in herhaling te vallen maar ach... Wat ik zei: het zag er mooi uit, gewoon lekker onzinnig vermaak. Geen topper, maar als tussendoortje heel aardig.