• 9.372.496 stemmen

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Steve Cutts

• YouTube Bekijk via YouTube

Plot Man

500.000 jaar geleden verscheen de moderne mens. Hij behandelt de dieren en de natuur als een consument met nonchalance en wreedheid. Hij verandert trots de wereld in een afvalcontainer. Er is echter iets dat toekijkt.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van narva77

narva77 (crew films)

Ik weet niet of ik hier nou keihard om moet lachen, of gewoon regelrecht van moet huilen. Plaatsvervangende schaamte maakt me meester als ik dit zie. Echter, ik kon het niet tegenhouden om ook gewoon af en toe keihard in de lach te schieten...

En de muziek van Edvard Grieg's "In the Hall of the Mountain King" vind ik perfect gekozen.

avatar van Fisico

Fisico

Echt een filmpje om bij stil te staan. Niet iets wat we nog niet wisten, maar bij momenten keerde mijn maag figuurlijk toch om. De mens als predator tegenover natuur en dier. Om intriest van te worden. Wederom niet geweldig qua illustraties, maar de boodschap is des te sterk. Om stil van te worden ...

avatar van Movsin

Movsin

De verwezelijkingen van de mens in 4 minuten... met als resultaat dat hij voldaan van op zijn stortplaats geniet maar.... die buitenlandse beschaving ziet in ons niets bijzonders en keert ontgoocheld en met walg terug naar haar plek.
Inderdaad, er is reden om wat triest te zijn.