• 9.373.941 stemmen

Genre: Actie / Misdaad

Geregisseerd door: Seth Savoy

Met onder meer: Patrick Schwarzenegger, Alex Pettyfer en Gilles Geary

Plot Echo Boomers

"Don't get mad, get everything."

Vijf afgestudeerde vrienden voelen zich door de wereldeconomie benadeeld. Om de maatschappij terug te pakken besluiten ze in Chicago bij de rijkste inwoners in te breken. Met het geld dat ze buitmaken willen ze het leven leiden waarvan ze altijd hebben gedroomd.

avatar van mariobustamente2

mariobustamente2

Dit is bepaald geen 2de HEAT, wat wel een goede film in dit genre is.

avatar van schumacher

schumacher

Kon veel beter en het einde liet ook wat te wensen over.

avatar van AniSter

AniSter

Patrick Schwarzenegger, zoon van Arnold maar ook een achterneef van John F. Kennedy: geloof het of niet.

Wat het verhaal betreft: als je de avonturen van een stel gefrustreerde vernielzuchtige nietsnutten wil zien, waarbij hun acties vreemd genoeg ook nog goed gepraat worden, dan zit je goed. Voor de rest is dit een zeer matige film op een hoop vlakken: o.a. acteerprestaties, uitvoering en muziek. Over de cast: dat Michael Shannon zich voor zoiets leent, begrijp ik niet maar zegt mij genoeg. Patrick S. kan op termijn nog wel wat worden.

avatar van filmkul

filmkul

Net wel net niet film. Het verhaal is vrij matig. De uitwerking is ook niet het denderend. Toch kijkt de film aardig weg en verveelt geen moment. De vraag is alleen wat de makers er mee hebben willen bereiken. Het neigt naar een politiek statement maar dat komt niet echt over. Aan de andere kant is het ook geen spannende misdaadfilm of iets in die orde. Op het drama vlak weet men de kijker ook al niet echt te raken. Wat moet je er mee? Het acteerwerk is best redelijk en er is voldoende chemie tussen de diverse hoofdrolspelers. 2.5/3.0