• 9.371.658 stemmen

Geregisseerd door: Gaspar Noé

Met onder meer: Eva Herzigova

Gesproken taal:

Plot Eva

Model en actrice Eva Herzigova is aan het feesten. Als ze niet aan het feesten is, loopt ze 's avonds rond met andere mensen. En anders ligt ze op de vloer van een kamer in haar ondergoed, terwijl ze met een jong katje speelt. Is het een elegante maar bizarre hallucinatie van empowerment, een intieme verkenning van schoonheid in de kunst, of is het gewoon een dag uit het leven van een mannequin?

avatar van Fisico

Fisico

Bizarre kortfilm van Noé. Wel volgens zijn eigengereide stijl van Noé met flitsende beelden, soundtrack en close-ups. Wel geen idee waar hij precies naartoe wil met dit. Het leven zoals het is van een mannequin? Smaakt naar meer, maar na 6 minuten blijf ik toch op mijn honger zitten.

avatar van Filmkriebel

Filmkriebel

Bewegende fotoshoot met model Eva Herzigova. Enkel de beelden met het kitten hebben nog enige artistieke waarde, de rest is experimentele rommel.