• 9.373.533 stemmen

Oorsprong: Canada

Geregisseerd door: Amelia Moses

Met onder meer: Lauren Beatty, Greg Bryk en Katharine King So

Plot Bloodthirsty

"Ambition can be killer."

De zangeres Grey krijgt de eer om samen te werken met de beruchte producent Vaughn Daniels. Met haar vriendin Charlie trekt ze naar diens afgelegen studio in het bos. Daar krijgt ze visioenen van een wolf en, naarmate het werk met de veeleisende Vaughn vordert, verlangt de veganistische Grey naar vlees.

avatar van Shadowed

Shadowed

Tegenvallend.

Eigenlijk niet veel meer dan een redelijk gemiddelde horrorfilm, die voor een erg lange tijd eerder een dramafilm is. Het complete gebrek aan visuele betrekking evenals nogal ongemakkelijke acteerprestaties maken van deze film een geheel waarvan met moeite te genieten is. Een film waarvan ik vooral ga onthouden hoe mooi de poster was ten opzichte van de film zelf.

avatar van joolstein

joolstein

De Canadese regisseur Amelia Moses maakte in 2020 maar liefst twee speelfilms beide waren met Lauren Beatty, (de andere is Bleed with Me) en geen van beide leidde ook ergens naar toe of leverde veel horror-opwinding op. Van de twee is deze de leukste! Tja en als je een film maakt met de titel Bloeddorstig komt dat natuurlijk ook met een belofte. Nu is dit mede geschreven door zangeres Lowell (Elizabeth Lowell Boland)

Vegetarische lesbische Grey, is een zangeres die wordt uitgenodigd om samen te werken met een producer in zijn studio in het bos. Daar leert ze meer over zichzelf...goh iemand had denk ik de film Grave gekeken..? Echter de eerste drie kwartier zie je alleen maar zingen in de opnamestudio. Dit had makkelijk gehalveerd kunnen worden. Sowieso zijn de liedjes wel erg nadrukkelijk aanwezig, waardoor het meer ongegeneerde zelfpromotie werd!

Net iets meer dan halverwege was daar dan dus plotsklap een scene met weerwolven-actie. Als een soort twist denk ik..? Dat klinkt interessanter dan het in de werkelijkheid was want er is hier en daar wel wat bloed of een moord Het speelt nog steeds amper de hoofdrol. Tja...daar werd ook duidelijk dat het bloeddorstige van de titel ook sloeg op zucht jawel...een liedje...! De uitbetaling was dan ook behoorlijk zwak en veroorzaakte nauwelijks enige emotie. Het begint, en het is weer voorbij, als de film naar een bepaald punt toe werkte, heb ik die niet kunnen ontdekken. Een teleurstelling...

avatar van Vicksel82

Vicksel82

Film moet echt ontzettend op gang komen en het was in het begin dan ook erg moeilijk om mn aandacht erbij te houden want echt heel bijzonder spannend werd het niet.

Later in de film wordt het echter wel enigszins boeiend maar echt een hoogvlieger wordt het nergens.