• 9.371.167 stemmen

La Noche de los Sexos Abiertos (1983)

Erotiek / Mystery | 94 minuten

Genre: Erotiek / Mystery

Alternatieve titels: Night of Open Sex / The Night of Open Sexes

Oorsprong: Spanje

Geregisseerd door: Jesús Franco

Met onder meer: Lina Romay, Antonio Mayans en Hemy Basalo

Gesproken taal: Spaans

Plot La Noche de los Sexos Abiertos

"A visually gorgeous film about very sordid happenings…"

Privédetective Al Crosby heeft zijn zinnen gezet op een verloren schat met nazi-goud. Hiervoor schakelt hij de hulp in van de verleidelijke stripteasedanseres Moira, die de nazi-generaal die weet heeft van de schat moet zien te verleiden.

avatar van Theunissen

Apart dat niemand deze Erotiek / Mystery film ("Misdaad" en "Avonturen" is overigens ook van toepassing) van Jesús Franco heeft gezien, maar daarom heb ik wel de eer om als eerste een persoonlijk mening te schrijven en als eerste een stem uit te brengen. Hoogstaand is deze film van Jesús Franco (zijn zoveelste film en zelf heeft hij ook een piepkleine rol) natuurlijk niet, maar zijn vrouw Lina Romay is zeker het aankijken waard en ze is meer dan genoeg naakt te zien, waarbij haar man regelmatig op haar schaamstreek inzoomt en de film eindigt ook met een ingezoomd shot op haar schaamstreek.

Kort door de bocht draait het in deze film om de stripteasedanseres Moira (Lina Romay), die op zoek is naar een verborgen schat van de nazi's, waarvoor verschillende figuren elkaar bevechten, zoals o.a. haar vriend de Privé-detective Al Crosby (Antonio Mayans). Oftewel een armzalige film vol met erotiek, spionage en wreedheid en met name het eerste.

De opening van de film waarbij Lina Romay een circa 10 minuten durende striptease show geeft op de motorkap van een auto in een stripclub, mocht er best wezen en daarin zien we haar ook voor het eerst volledig naakt. Vrij snel daarna volgt eigenlijk het hoogtepunt van de film, want dan gaat Lina Romay samen met spion Victor (Miguel Ángel Aristu) naar de spionne Tina Klaus (Juana de la Morena), die het nichtje is van een nazi-generaal. Ze slaan haar neer en martelen (na circa 15 minuten) haar dan met een hete krultang (die Lina Romay vasthoudt) in haar schaamstreek (waar natuurlijk op wordt ingezoomd). Hierdoor wordt haar schaamstreek dichtgeschroeid en sterft Tina Klaus uiteindelijk. Daarna wisselen ze van elkaars kleding (beide dames zijn dan natuurlijk volledig naakt te zien) en doet Lina Romay zich voor als Tina Klaus en gaan ze naar een stervende generaal (Albino Graziani) om hem informatie te ontlokken.

Een ander hoogtepunt van de film is alweer na circa 26 minuten te zien, als Lina Romay weer een show opvoert (duurt circa 6 minuten) in de stripclub. Daarbij gebruikt ze dan pornotijdschriften waarbij schaamstreken van vrouwen en penissen van mannen in te zien zijn en daarbij vingert en likt ze aan de foto's in de pornotijdschriften (zag er eigenlijk best fraai uit). Uiteraard masturbeert ze zichzelf ook daarbij en zien we haar hand regelmatig door haar schaamstreek glijden, waarbij het aanwezige publiek haar aanmoedigt.

Na deze show wordt ze neergeslagen en ontvoerd door Al Crosby, die haar dan ondervraagt en verkracht en om te zorgen dat ze niet schreeuwt, stopt hij een perzik in haar mond. Maar dit is meer een schijnvoorstelling omdat ze elkaar juist goed kennen en elkaars geliefde zijn en ze neuken ook nog regelmatig met elkaar (o.a. op het einde). Daarna verschijnt er na circa 43 minuten een andere spion (José Ferro) op het toneel, die Lina Romay poedelnaakt op bed aantreft (rookt daar een sigaret) en tegen haar zegt:

"Do you remember we had a date ?"

Uiteraard duikt Lina Romay ook met hem het bed in en raakt ze met haar lippen en tanden zijn penis eventjes aan, die ook nog eens gestreeld wordt door één van haar voeten (tenen mooi gelakt met rode nagellak). Als ze daarna met elkaar neuken (José Ferro likt overigens nog haar schaamstreek), zegt en schreeuwt ze:

"My Tarzan ! Yes ! My Tarzan ! My Tarzan !"

Dat "My Tarzan !" (als ze klaarkomt) herhaalt ze daarna nog herhaaldelijk als ze met haar vriendje Al Crosby neukt en dat o.a. tijdens het ontcijferen van de code om het nazi-goud te vinden en op het einde als ze het nazi-goud vinden (ze vinden het opwindend om te neuken terwijl ze naar het nazi-goud kijken).

Maar voordat we bij het einde geraken, geeft Lina Romay ook nog een lesbische show (na circa 49 minuten) in de stripclub samen met Lorna Green (die dan volledig naakt is te zien), waarbij ze met elkaar tongen, met elkaars borsten spelen (o.a. likken aan de tepels) en natuurlijk wrijven ze ook met hun handen over elkaars schaamstreek. Tijdens die show steekt Al Crosby Victor dood met een mes en blijkt Lorna Green een spionne te zijn. Samen met haar vriendje / handlanger José Ferro ontvoeren ze Lina Romay en martelen ze haar. Tijdens dat martelen zijn zowel Lina Romay als Lorna Green volledig naakt (waarom zou je het ook doen met kleren aan en het is immers een Jesús Franco film) en geeft Lorna Green haar een knietje in de schaamstreek en bijt ze ook in haar borsten en wordt er ook gezegd:

Lorna Green: Are you gonna talk, whore ?
Lina Romay: No, no !
Lorna Green: Where are the books ? Where ? Talk ! Talk ! Talk !
Lina Romay: I don't know nothing !
Lorna Green: Talk or I'll extract your tits. Where are the books ? Talk ! Talk, whore !

Uiteraard wordt ze dan gered door Al Crosby die haar meeneemt naar een huis van een graaf en die graaf blijkt Jesús Franco te zijn die ze hebben vastgebonden en gekneveld en hij wordt uiteindelijk ook neergeslagen. In dat huis proberen ze dan de code te ontcijferen en neuken ze natuurlijk met elkaar, waarbij je dan ook weer "My Tarzan ! My Tarzan ! Tarzan !" hoort, en op het einde van die scène wordt er dan ingezoomd op de schaamstreek van Lina Romay.

Daarna begint de zoektocht naar het goud (vlak voor het zoeken neuken ze dan weer met elkaar), die ze uiteindelijk vinden in een huis in een bebost gebied. Zodra ze het huis binnenkomen, begint er een stem tegen hun te praten die zegt:

"Hello, my beloved niece (denkt dat het Tina Klaus is). Don't be amazed of hearing my voice beyond the grave. When you step on that spot a magnetic tape starts."

De stem praat nog even door en eindigt dan met:

"Good luck. Heil, Hitler !"

Uiteindelijk weten ze via muziek (Lina Romay speelt een deuntje op een orgel) het nazi-goud te vinden en zeggen ze tegen elkaar (eigenlijk te belachelijk voor woorden):

Lina Romay: I get horny looking at that dough. Why don't we do it here?
Al Crosby: Are you crazy ?
Lina Romay: It would be very vulgar. Fuck me.
Al Crosby: Here ? In a Nazi's place ?
Lina Romay: Why don't we fuck looking at those gold bars ? It would be a new experience. It isn't even in the Kamasutra.

Terwijl ze met elkaar neuken (Lina Romay zit dan op zijn schoot, ze heeft wel nog een rood topje aan maar haar schaamstreek is goed te zien, en beiden kijken dan naar het nazi-goud) komen José Ferro en Lorna Green binnen (die hebben hun achtervolgt en dat o.a. met een helikopter), die dan de helft van het goud meenemen en waarna ze weer vrolijk verder gaan met neuken en het kijken naar het nazi-goud. Er wordt dan afgesloten met een enorme close-up van de schaamstreek van Lina Romay en er wordt ook nog gezegd:

"Do you think there'll be enough for the both of us ? My Tarzan ! My Tarzan ! Tarzan !"

Al met al was dit een beetje een doorsnee film van Jesús Franco met zijn vrouw Lina Romay in de hoofrol en van dat soort films heeft hij er zeer veel op zijn naam staan. De film is wel vermakelijk om naar te kijken (duurt ook maar 85 minuten) en buiten het mooie naakt van Lina Romay (die destijds bijna 30 jaar oud was en ook al wat rondingen had), die van het scherm spat, zijn er verder nog mooie omgevingsbeelden te zien van Gran Canaria en Alicante waar de film is opgenomen.