• 9.375.198 stemmen

Genre: Horror

Geregisseerd door: Robin Entreinger

Met onder meer: Luna Labelle, Nixi Oblivion en Brianna Shewbert Rouse

Plot Abduction 101

Een jonge vrouw ontdekt een vreemd huis in een groot bos. Het ligt afgelegen en ze ziet er gemaskerde mannen die komen en gaan met grote plasticzakken. Met de hulp van haar twee avontuurlijke vriendinnen besluit ze poolshoogte te gaan nemen, uitgerust met een camera, om deze vreemde acties te onderzoeken en om duidelijkheid te krijgen over wat er zich precies afspeelt in het huis. De situatie verandert in een nachtmerrie, wanneer twee van de vrouwen gevangengenomen worden.

avatar van Harmonica Man

Harmonica Man

Het verhaal wordt via een vertelster uit de doeken gedaan. De vertelster is in het zwart wit wat wel goed gevonden is. De dames ontdekken dat er iets niet pluis is in een huis in het bos. What's in the pool? Dat is het grote mysterie. De dames doen hun best en de muziek vind ik ook een pluspunt. Het einde is weer te gemakkelijk. Er had meer in gezeten vandaar dat ik net geen voldoende geef maar toch wilde ik hem wel afkijken om te weten hoe de vork in de steel zat. Het is geen horrorfilm met enorme schrikmomenten. Het leunt meer aan tegen hillbillie horror maar in een mildere vorm en er zijn wat vreemde personages die wel enigszins interessant zijn. De speelduur is 75 minuten dus je bent er zo doorheen.

avatar van stinissen

Ik vond het geen B film maar een c film erg amateuristisch , erg slecht.

avatar van AniSter

AniSter

Weer eens een andere soort bagger.

avatar van Moviestar1979

Moviestar1979

Zowel het verhaal, het camerawerk, de acteerprestaties en de regie zijn ontzettend slecht. Gelukkig duurt de film maar 77 minuten.

1,0 *