• 9.376.523 stemmen

Geregisseerd door: Glenn Miller

Met onder meer: Erica Sturdefant, Jonathon Buckley en Jarrid Masse

Gesproken taal: Engels en Portugees

Plot Zoombies 2

"They're not just deadly... they're dead!"

Het lijkt een normale dag te worden voor een jager, die wat stropers arresteert. Maar dan blijkt hij al snel levens te redden, wanneer er zombies in de vorm van dieren hen aanvallen. Al snel worden ze omsingeld en worden de stropers en jagers gedwongen een ongemakkelijke pact te sluiten om de beesten te stoppen.

avatar van xxERWINxx

xxERWINxx

Vandaag bekeken, ik heb deze film via een Duitse site weten te bestellen op Blu-ray en dus vandaag bekeken.

Hij is wel iets minder dan deel 1, waar deel 1 nog in een dierentuin was is dit deel meer in een safaripark, waar we een groepje stropers zien die opgepakt worden door een groep mensen die het park beheren.

Zij moeten samen werken om de geïnfecteerde dieren te doden of door hen een serum te geven dat ze weer normaal worden.

We zien nijlpaarden die aanvallen, giraffen, slangen, stekelvarkens en nog een paar andere dieren.

Hij is verder wel vermakelijk, alleen de locatie is wat minder dan de dierentuin, je zou dit ook als deel 1 kunnen hebben beschouwd want op het einde zie je nog een verwijzing naar deel 1.

Al met al wel vermakelijk en leuk om te kijken, best goed gemaakt van The asylum.

Wie weet komt er nog een Zoombies 3

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Inspiratieloos vervolgdeel; precies wat je mag verwachten. Het idee is hetzelfdee gebleven, de locatie en bijbehorende dieren zijn anders. Voor een Asylum film is het er ééntje die ergens veilig in de middenmoot zit. En ondanks dat zijn films verre van goed zijn, is Glenn Miller wat dat betreft wel een uitzondering. Staat toch wel zeer constant garant voor simpel, pretentieloos vertier. De erbarmelijk slechte CGI doet er ook gewoon wat minder toe wanneer de ideeën leuk genoeg zijn. Die nijlpaard-kill is er één die er bovenuit springt. Wie deel 1 goed kon hebben, zal zich prima vermaken met deze tweede. Al is het een herhaling van zetten en dus per definitie iets minder.