• 9.373.193 stemmen

Geregisseerd door: Michael Matteo Rossi

Met onder meer: Ayla Kell, Nicole Alexandra Shipley en Jon Briddell

• Prime Video Bekijk via Prime Video

Plot Sable

"Careful what you wish for."

Sable vertelt het verhaal van een jonge vrouw die de droom heeft om naar Wyoming te verhuizen. Maar dan pleegt haar vriend Landon per ongeluk een moord. Om de rommel op te ruimen moeten ze op zoek naar de zoon van Landon, een jonge drugsdealer.

avatar van Pazmaster

Pazmaster

Niet veel soeps deze B film. Het verhaal is uiterst mager en de cast speelt ook niet al te best. Ik vraag me dan ook af waar de relatief hoge score op imdb vandaan komt, ik kan me niet voorstellen dat zoveel mensen dit een goede film vinden want dit is toch echt niet best.

avatar van Onedin

Onedin

Jammer dat de kritieken niet al te best zijn.

Overigens op IMDB ook geen beste kritieken zo te lezen.

Ik laat deze maar aan me voorbijgaan .

Alhoewel het verhaal wel intrigerend klinkt en de filmposter er wel veelbelovend uit ziet.

avatar van Left4Dead

Left4Dead

Niet mals, het cijfer hier en de slechte kritieken op IMDB van user reviews. Toch scoort de prent een 7,9 met bijna 2200 stemmen op IMDB. gekochte stemmen mag ik dus aannemen, zelf daar is er handel in stemmen. Sla deze toch maar over aangezien ik er zo geen geloof in heb.

avatar van AniSter

AniSter

Wat een simpele vertoning en dan die zielige preek aan het einde. Amateuristisch, saai, onrealistisch. Mijn advies: overslaan!

avatar van schumacher

schumacher

Wat een ramp.

B-film.

Acteren tja... je kan evengoed mij betalen en laten meedoen.

Hele slechte film.

avatar van janvanham

janvanham

Sable (2017) - User ratings - IMDb

Effe op het aantal stemmen drukken dan krijg je dit te zien zegt genoeg.

Gewoon afgezet. Prul.

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Acteren is idd een ramp, onsamenhangend verhaal. Je vraagt je af waarom en voor wie zo'n film wordt gemaakt?