• 9.370.982 stemmen

Alternatieve titel: Mission Overlord

Geregisseerd door: Rob Pallatina

Met onder meer: Greg Furman, Dominique Swain en Tom Sizemore

Plot Nazi Overlord

"Experience the horror of war"

Het is D-Day en een groepje geallieerden is bezig met het uitvoeren van een reddingsmissie. Zij ontdekken dat een groepje nazi's bezig is met een angstaanjagend experiment. De nazi's zijn bezig met het creëren van gevaarlijke wezens. Zal de redding nog steeds nabij zijn als deze weten te ontsnappen?

avatar van Chelsea94

Chelsea94

Tja dit was niet de film die ik dacht te gaan zien.

avatar van Zandadder

Zandadder

Hmm, toch geen heel slechte trailer, toch geen heel slechte cast..

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11900 berichten

Chelsea94 schreef:

Tja dit was niet de film die ik dacht te gaan zien.

En zo blijft The Asylum toch nog elke keer haar films maken...

avatar van René8

René8

Zucht...

Waarom begin ik aan een film die Nazi Overlord heet..

avatar van c de vries

c de vries

Ik vond het wel een leuke film. De effecten, decor, make-up, acteurs waren prima in orde. Ik denk dat er aardig wat geld tegenaan gesmeten is.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11900 berichten

c de vries schreef:

The Asylum kennende, $1 miljoen max.

avatar van Uier

Uier

• 2006 berichten

Of sarcastisch, of in de war met: Overlord (2018)

avatar van c de vries

c de vries

Uier, je hebt gelijk. Ik ben in de war.

Ik dacht dat het dezelfde film was .

Ga ik zo Nazi Overlord kijken, ik kom er nog op terug.

avatar van Lovelyboy

Lovelyboy

Bij de kringloop gevonden en meegenomen in de verwachting dat ik een soort van vervolg op Overlord 2018 gevonden had, maar dat bleek niet het geval met dit Asylum product, had ik geweten dat deze film van die productiemaatschappij was had ik hem links laten liggen. Maar goed...

Slecht is eigenlijk nog een te goede uitdrukking voor deze film, want hier markeert zo verschrikkelijk veel aan dat ik er eigenlijk niet eens aan ga beginnen omdat allemaal op een rijtje te zetten. Dat Tom Sizemore al jaren geen A-lister meer is blijkt wel uit deze cast, gelukkig hebben we dan tenminste nog Dominique Swain die zeker niet slecht is voor het oog maar waarvan ik me dan afvragen waarom je voor zo'n slechte film uit de kleren gaat. Van de andere kant hebben we dan toch nog iets te kijken. Want qua script, actie, locaties, een stukje logica en acteerwerk is het toch allemaal bar en boos. Wat een kutfilm.

avatar van joolstein

joolstein

The Asylum staat bekend om het maken van zijn goedkope mock-busters. Weliswaar zijn dat niet de allerbeste gemaakte films maar zo nu en dan maakt The Asylum wel eens een vermakelijke mockbuster die de moeite waard is om te kijken. Denk dat er daarom ook veel waarderingen zijn van ​teleurgestelde kijkers zijn die dachten dat ze "Overlord" (de eigenlijk niet zo heel veel betere overgeproduceerde film waar J.J. Abrams miljoenen aan uit gaf) gingen kijken. Hadden mensen meer verwacht van deze film? Jammer want zo heel slecht vond ik deze nazi-exploitatie B-film trash niet! Zelfs beter dan verwacht, gezien het feit dat hij in ongeveer drie weken met een minimaal aan budget is gemaakt. Het verhaal was redelijk en rechttoe rechtaan, er was een zo kleine mogelijke crew, special effecten armoedig maar alles staat in het teken om er zoveel mogelijk entertainmentwaarde uit te halen. En dat lukte redelijk! Tja wat wil je als Dominique Swain de gestoorde wetenschapster zich (geheel overbodig) uitkleedde en dus naakt was te zien! Eerlijk gezegd is dit de moeite waard voor kijkers die in slechte films ook iets goeds kunnen zien. (gekeken i.v.m. een challenge op Letterboxd; Watch a movie featuring Dominique Swain)