• 9.372.934 stemmen

Genre: Thriller

Geregisseerd door: Wes Miller

Met onder meer: Taye Diggs, George Lopez en Luke Hemsworth

Plot River Runs Red

"Vengeance is the only justice."

De zoon van een Afro-Amerikaanse rechter wordt gedood door twee politieagenten op de dag dat hij zou beginnen aan de politieacademie. Wanneer de rechtbanken de officieren vrijspreken, moet de rechter beslissen of de rechtbanken de enige scheidsrechters van gerechtigheid zijn. Als een geharde rechercheur vervolgens enkele belastende dossiers vindt over de officieren gaat de rechter samenwerken met een andere rouwende vader om het recht in eigen handen te nemen.

avatar van dwid

dwid

Ok..ik heb wat slechte films gezien en dit is een hele 'fijne' aanvulling hierop. Positief is het verhaal, maar de uitwerking is bar. Slecht acteerwerk en de details zijn ook slecht uitgewerkt. Nee, snel vergeten deze !

avatar van steffv1

steffv1

john cusack is ook gewoon de 2e nicolas cage geworden lijkt wel.

avatar van Tarkus

Tarkus

Deze film beviel me wel, een goed verhaal, maar wel slecht geacteerd.

Het verhaal zat wel goed, maar een betere cast was welkom geweest.

Kortom: is eens leuk om te bekijken.

avatar van teigertje

teigertje

• 2076 stemmen

Het is een redelijke film.

De film is minder van kwaliteit omdat de acteer prestaties van meerdere spelers niet zo goed is.

Wat de film tekort doet.

Maar op zich wat betreft de film en het verhaal, is het geen hoog standje maar best de moeite waard om te zien.

Helaas John Cusack zijn rol is van weinig betekenis en niet een van zijn beste prestaties,dat is echt jammer.