• 9.371.633 stemmen

Brimming with Love (2018)

Romantiek | 90 minuten

Genre: Romantiek

Geregisseerd door: W.D. Hogan

Met onder meer: Kelsey Asbille, Jonathan Keltz en Alexandra Metz

• Videoland Bekijk via Videoland

Plot Brimming with Love

Allie Morgan, een jonge journaliste die na een reeks teleurstellingen niet meer in de liefde gelooft, krijgt op een dag de opdracht om een stuk te schrijven over de liefde. Om inspiratie op te doen gaat ze langs bij Sam Jenson, de uitbater van een bar/huwelijksbureau. Hij heeft een hoogst originele methode gevonden om zijn klanten aan een potentiële partner te helpen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van adowoman1

adowoman1

Op zich een standaard, voorspelbaar, liefdesverhaal maar het gegeven dat het concept (bar, liefde, dating) erg actueel is, brengt me tot 4 sterren. Gewoon hersens even op een lage stand en weg zwijmelen.

avatar van KritischVentje

KritischVentje

Oe dit is slecht. Dit is héél erg slecht. Heb het afgekeken omdat ik geïntegreerd was hoe slecht alles in elkaar stak. De script, dialogen en acteerwerk waren lachwekkend slecht. Had heel de tijd het gevoel naar een B versie te kijken van As The World Turns.

Ben natuurlijk helemaal niet de doelgroep voor de film, zoals je kan lezen. Maar heb echt mijn best gedaan een open mind te houden. Gelukt, maar de film bleef nog steeds erbarmelijk slecht.