• 9.093.644 stemmen

The Wedding Do Over (2018)

Romantiek | 85 minuten

Genre: Romantiek

Geregisseerd door: W.D. Hogan

Met onder meer: Nicole Gale Anderson, Parker Young en Carolyn Hennesy

• Videoland Bekijk via Videoland

Plot The Wedding Do Over

Abby verdient haar brood met het organiseren van bruiloften. Ze helpt mensen die niet tevreden zijn over hun eerste bruiloft een tweede te organiseren. Emily, de zus van Abby, wil dat Abby zich ontfermt over haar tweede bruiloft met militair Peter. Abby is verheugt, maar komt tijdens het organiseren opnieuw in contact met de broer van Peter, genaamd Dan. Hij is haar ex-verloofde.

logo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van JessicaD

JessicaD

Wat een heerlijke romantische film! De film staat sinds kort op Videoland en ik zag dat Parker Young (een acteur die ik altijd ben blijven volgen nadat ik hem had gezien in de tv-serie Enlisted) erin speelt, zodoende ben ik de film gaan kijken.

Natuurlijk zoals bij veel romantische films is het een echte feelgood film en is een eind-goed-al-goed niet ver weg. Des te belangrijker is het dat het verhaal mooi is en dat de acteurs chemie hebben. En dat is zeker het geval. Daarnaast zit de film bol met relatieadvies, en hoewel het typische onliners zijn, kan het geen kwaad dat je er af en toe aan herinnerd wordt; want puntje bij paaltje: zijn het nog altijd goede adviezen.

Extreme diepgang zal je in deze film niet vinden, maar dat hoort eigenlijk ook een beetje bij het genre. Het is gewoon fijne feelgood en met verstand op 0 genieten.