• 9.253.434 stemmen

Oorsprong: Canada

Geregisseerd door: Rowan Athale

Met onder meer: Margaret Qualley, Nick Robinson en Greg Kinnear

Plot Strange but True

"Some things are impossible to conceive."

Tijdens de avond van het schoolbal sterft Ronnie Chase op tragische wijze, terwijl zijn vriendin Melissa overleeft. Vijf jaar later arriveert Melissa op de stoep van de familie van Ronnie. Ze vertelt hen dat ze zwanger is van hem. Ondanks dat de familie sceptisch is, proberen ze haar gelijk te bewijzen. Ze komen er echter achter dat de werkelijkheid veel angstaanjagender is dan ze zich hadden voorgesteld.

avatar van AniSter

AniSter

Een heel goed verhaal. Het leek in het begin toch op een zweverige, mysterieuze gebeurtenis, maar door een verrassende wending kwam er een niet verwachte realiteit naar boven. Mijn waardering is aan de matige kant vanwege het domme gedrag en de onlogische dingen ("mijn GSM heeft geen bereik", maar net daarvoor op de zelfde plek nog prima kunnen bellen....). De laatste paar minuten van de film hadden ze voor mij weg mogen laten.

avatar van boemboem27

boemboem27

Helemaal geen slechte film

Tot aan het einde toe,is er pas duidelijkheid.

Bv hoe kwam Ronnie om bet leven?

En hoe en door wie is zij zwanger geraakt?

Wordt nog even op het verkeerde been gezet door de helderziende.

Spannende thriller

avatar van knusse stoel

knusse stoel

Dat is vreemd toch? Vijf jaar na het overlijden van jouw zoon komt een meisje vertellen dat ze zwanger is van hem!

Een ongeloofwaardig verhaal zou je denken in eerste instantie en daarom is het al leuk om deze film te bekijken en te zien of er waarheid in het verhaal zit of ....?

Een mooie 7!

avatar van Rodger

Rodger

In het begin een blijvend mysterie, waarna het daarna steeds duidelijker begint te worden..

Echt geen verkeerde film.

3.0 ***

avatar van Left4Dead

Left4Dead

Het begint aardig en dacht dat ik in één van mijn favoriete genres was beland, een bovennatuurlijk thriller. Na een uur kom je erachter dat je erg lang hebt moeten wachten op een slappe ontwikkeling. Het eerste uur heb ik als traag ervaren, het laatste gedeelte als een simpele afronding.

Regie en acteerwerk was wel oké, soundtrack idem. Maar het verhaal en daarmee het script hield geen stand. Het begon interessant om na 20 minuten mijn interesse kwijt te raken. Ach jammer en km daarom niet verder dan een vijfje.

Toch wil ik van de regisseur The Rise nog eens zien. Zal binnenkort wel eens langskomen.

avatar van schumacher

schumacher

Toch wel aangenaam verrast omdat je idd weinig weet in den beginne en pas meer naar het einde op kom je dit en dat te weten van hoe die Ronnie bv is gestorven enz... ik ga uiteraard geen spoilers posten.

Ik vond dit best een vermakelijke film, niet perfect neen maar mijn aandacht had het wel, van in den beginne al en mij vervelen heb ik ook niet echt gedaan, toch wel aangenaam verrast, ik had deze film minder goed verwacht.

Wat mij betreft zeker een aanrader en om eens gezien te hebben.

avatar van umbra

umbra

Kei saaie "thriller" kwam nooit echt op gang en verveelde enorm. Ook enkele zeer irritante personages.

avatar van AmazingPP

AmazingPP

Best aardige thriller, maar slordig gebracht. Er had veel meer ingezeten. Toch wil je de film wel uitkijken om te zien wat er nu precies aan de hand is. Drie *.

avatar van Master Blaster

Master Blaster

Eerste uur denk je dat het meer een familiefilm is En die oudjes leken zo aardig
Laatste half uur komt er de twist maar de hele film blijft wel boeien.

Vrij origineel 3,5*

avatar van hatebreeder

hatebreeder

Vrij degelijke film. Het eerste uur is sowieso al wel redelijk boeiend, maar vooral het laatste halfuur is vrij spannend.

avatar van Daan258

Daan258

Prima film!

Al had ik wel snel door hoe het verhaal in elkaar stak keek het goed weg.

Echt spannend is de film niet, maar leuk om een keer gezien te hebben.

Kleine 3,0*

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Redelijk maar niet meer dan dat.

avatar van Creative-lady

Creative-lady

Het was ergens toch geen slechte film, maar ik had het toch anders verwacht ... de dood van Ronnie? hebben we niet gezien. Een echte thriller vond ik het niet. En Melissa zwanger/niet zwanger, had ik ook een ander verhaal van verwacht.

avatar van frans123

frans123

Trekt mij niks... Zal mij een sorrow zijn Of ze zwanger is Of van wie. Lijkt mij een young adult filmpje . Te oud voor met mijn 94 jaar....