• 9.373.905 stemmen

Genre: Horror

Geregisseerd door: Chris Robinson

Met onder meer: Chris Robinson, Mickey Rooney en Phyllis Robinson

Plot The Intruder

"Who - or what - is the intruder? One thing is for certain: it will not stop until it kills them all."

Elf personen begeven zich naar een afgelegen eiland, om er op zoek te gaan naar goud. Al snel krijgen zij te maken met een onbekend kwaad dat zich niet laat stoppen. Een voor één worden de groepsleden op genadeloze wijze afgeslacht. Wie of wat heeft het op hen voorzien?

avatar van Valak

Valak

Mooie poster!

Vind het interessant dat deze film blijkbaar door nog door niemand is gezien... Ook op IMDB 0 stemmen. Raar!

Ik ben ook wel geïntrigeerd dat de tagline zegt: "It will kill them all."

Dus niet "he" or "she". Zou dus kunnen betekenen dat het iets niet-menselijks is.

avatar van Lui

Lui (crew films)

Valak schreef:

Dat komt omdat de film nooit een release gehad heeft. Binnenkort is de film verkrijgbaar op dvd en Blu-ray.

Meer info:

Previously Unreleased '70s Slasher 'The Intruder' Coming to Blu-ray - Bloody Disgusting! - bloody-disgusting.com

avatar van Valak

Valak

Bedankt voor de opheldering Lui!

Ik houd de site van BD ook bijna dagelijks nauwlettend in de gaten (zoals je wel kunt zien aan alle posts met links naar filmnieuws die ik plaats ), maar dit artikel heb ik dan toevallig net gemist.

avatar van Filmkriebel

Filmkriebel

Erg gedateerde slasher. Dialogen, verhaal, acteerwerk zijn van benedenmaats niveau. Maak u geen illusies, veel horror krijg je niet. Meer dan wat nepbloed en lijken is het niet. Je moet het natuurlijk wat met de ogen van toen bekijken, daar kan ik inkomen. Inmiddels ligt de lat natuurlijk hoger voor de liefhebber van dergelijke films.

Dit is trouwens een film die nooit eerder werd uitgebracht. Het is Garagehouse Pictures die daar voor heeft gezorgd.