• 9.372.347 stemmen

Genre: Horror / Thriller

Geregisseerd door: Kyle Mecca

Met onder meer: Erin Marie Hogan, Mu-Shaka Benson en Devanny Pinn

Plot Dwelling

De occultist Ellie en haar verloofde Gavin verhuizen doelbewust naar een spookhuis om er in contact te staan met de andere zijde. Nu haar zus River geïnstitutionaliseerd is, krijgt het stel het voogdijschap over haar begaafde dochter Izzy. Ondanks hun nieuwe situatie is Ellie bereid haar familie in gevaar te brengen door contact te zoeken met haar overleden moeder. Ook wonende in het huis is de kwaadaardige geest Amara die in een zwartgeschilderde spiegel gevangen zit, maar door Ellie wordt vrijgelaten. Met Amara die almaar sterker wordt, groeit ook de bedreiging voor het gezin en Ellie moet uiteindelijk beslissen over wat ze wil loslaten: haar verleden of haar toekomst.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Noodless

Noodless

Vooruit de eerste stem

Ik zou zeggen gewoon overslaan. Het enige lichtpuntje is de hoofdactrice en het kind die enigszins hun rollen nog verdienstelijk spelen. Maar het verhaal is erg zwak en totaal niet eng of spannend. Naar het einde toe wordt het verhaal ook heel vaag uitgewerkt. Oja, de sound is ook nog een pluspuntje in sommige scènes. 3/10

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

Noodless schreef:

Vooruit de eerste stem

Dank! Scheelt me toch weer 1,5 uur

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Denk dat Noodless z'n advies goed wordt opgevolgd