• 9.218.986 stemmen

Genre: Horror

Geregisseerd door: James Cullen Bressack

Met onder meer: Shannen Doherty, Tom Green en Stefanie Estes

Plot Bethany

Na de dood van haar moeder verhuizen Claire en haar man naar het huis waarin Claire als kind gewoond heeft. Claire wordt er opnieuw geconfronteerd met nare herinneringen aan haar moeder, en dit zorgt ervoor dat zij er geen rustig leven kan leiden. Het duurt niet lang voordat Claire geterroriseerd wordt door een denkbeeldige vriend uit haar kindertijd. Maar wat wil deze van haar?

logo tmdbimage

Young Susan

avatar van Elchapo

Elchapo

• 1925 stemmen

Weer zo'n 13 in een dozijn horrorfilm,iedere Keer weer ff kijken om vervolgens toch weer nuchter vast te stellen dat ik er al zoveel zoals deze heb gezien........jonge vrouw keert terug naar het oude huis vol Herinneringen,deze gaan gepaard met vreselijke nachtmerries.waar hebben we dat al eens eerder gezien?????? 2 stars.( voor de special FX).

avatar van joolstein

joolstein

Helaas regisseur James Cullen Bressack, die toch redelijk wat interessante genre-werkjes op zijn naam heeft staan, weet hier niet voldoende te overtuigen. Het verhaal wat hij samen schreef met de Zack Ward, die dan ook de mannelijk hoofdrol speelt, heeft helaas te weinig originele invalshoeken. Het verhaal is natuurlijk voor horror-fans zeker niet nieuw, iets wat niet altijd een probleem hoeft te zijn, zeker niet als de regisseur erop speelse manier iets leuks van weet te breien. Echter naar mijn mening lukt dat Bressack dat niet helemaal. Heel slecht is de film gelukkig ook niet, het heeft af toe wel fijne momenten. Daarnaast vertolkt Stefanie Estes haar rol sterk, wat zeker een pluspunt is omdat zij toch de film moet dragen. De aanwezigheid van Shannen Doherty en Tom Green stellen eigenlijk maar weinig voor en zijn denk ik vooral bedoeld om iets meer aandacht voor de film te krijgen. Het is een prima B-film en meer ook niet.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Toch jammer om te lezen. Hij zegt zelf op zijn social media kanalen dat dit zijn beste werk is (en voorlopig niet per se meer bezig te zijn met horror). Dan lijkt dit toch een teleurstellend (tijdelijk?) afscheid.

Vond hem in zijn My Pure Joy / Hate Crime tijd een enorme belofte.

avatar van steffv1

steffv1

Elchapo schreef:

ik trap er zelfs niet meer in in zulke films..

avatar van moneymaker

moneymaker

Gaaaaaaap

Als je dan een budget hebt maak er dan ook iets van

Geef het geld anders maar aan mij. Ik weet er zat mee te doen

avatar van Phantasm

Phantasm

Niet echt goed en niet echt slecht, leuk om een keer gezien te hebben.

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Eerste 3 kwartier gebeurt er weinig tot niets, tot Aaron de dokter vermoord, dat is wel een aparte scene. Daarna komt de openbaring en is het klaar.

avatar van umbra

umbra

Poster gaf het ergens wel aan...verwacht niet té veel. Zwak "horrorfilmpje" dat de bal volledig misslaat, met zwakke cast, flutverhaal, slechte effecten, 0 spanning... amateurisme ten top, nee echt geen enkel lichtpuntje dat me nog iets kon vermaken. Dikke buis. Die James Cullen Bressack staat blijkbaar garant voor bagger.