• 9.374.535 stemmen

Geregisseerd door: Ricardo de Montreuil

Met onder meer: Melissa Benoist, Eva Longoria en Theo Rossi

Gesproken taal: Engels en Italiaans

Plot Lowriders

Danny is een jonge getalenteerde straatartiest in East Los Angeles. In zijn omgeving leven de mensen voor hun auto's die ze opknappen en oppoetsen zodat ze ermee kunnen pronken. Hun levensstijl heeft echter ook een donkere kant. Danny zit gevangen tussen de obsessie van zijn vader met de lowrider auto cultuur, zijn ex-criminele broer en zijn behoefte aan zelfexpressie.

Francisco 'Ghost' Alvarez

Detective Stallworth

Tattooed Gang Girl - Central City Gang

avatar van Kondoro

Kondoro

Ben benieuwd. Ik houd wel van dit soort films.

avatar van Pazmaster

Pazmaster

Een matig drama over een tagger die familieprobleempjes heeft en zijn weg in het leven niet kan vinden. Verhaal boeit weinig en er wordt ook niet al te sterk gespeeld. Bovendien geef ik weinig tot niets om auto's, laat staan stuiterende auto's.

avatar van Decec

Decec

Een goede avontuur/misdaad/drama film...

Redelijk verhaal...

Goed acteerwerk...

Af en toe onrustig camerabeweging...

Mooi HD kwaliteit breedbeeld...

Prima achtergrond geluid/muziek met Dolby Digital...

avatar van Psycho-M

Psycho-M

Prima film om een avondje mee door te komen.

Een kijkje in de latino lowrider cultuur middels een verhaal over een jonge getalenteerde streetartist die tussen twee vuren zit, zijn vader (recovering alcoholist) en zijn broer (net uit de gevangenis).

De jonge acteurs spelen hun rol overtuigend, maar vooral de vader die gekweld wordt door de fouten die hij in het verleden heeft gemaakt en zeer veel moeite heeft om deze toe te geven naar zijn zoons, komt sterk over.