• 9.373.131 stemmen

Genre: Thriller

Geregisseerd door: Sam Irvin

Met onder meer: Clare Kramer, Tilky Jones en Allison McAtee

Plot The Wrong House

Rebecca en haar man Brian verhuizen van New York naar Los Angeles. Ze denken dat ze er het perfecte huis gevonden hebben voor hen zelf en hun dochtertje. Wat het koppel echter niet weet is dat een vrouw, genaamd Kathleen Strickland, een mysterieuze band heeft met hun nieuwe huis. Kathleen wilde het huis graag in haar bezit krijgen, maar werd overboden door Rebecca en Brian. Kort nadat het koppel hun intrek neemt in het huis, beginnen er vreemde dingen te gebeuren.

Rebecca Lassiter

Mr. Aspinwall

Lana Cranfield

avatar van Mysterie-schrijver

Mysterie-schrijver

Op zich wel een goede film, alleen zat ik me wel te ergeren aan Rebecca. Dat ze haar man ineens wantrouwt terwijl ze hem al jaren kent en hem het huis uit zet. Op zo’n moment zou je er juist voor elkaar moeten zijn. Ik snap ook niet dat zij dan even wat verder denkt wat dat betreft. Vooral nadat bevestigd is dat hij geen pedofiel is… En dat Brian vervolgens niet even met zijn dochter mocht bellen vond ik wel wat ver gaan.
Daarentegen vond ik het wel interessant om te zien waarom Kathleen deed wat ze deed. Met name die gesprekken bij de psychiater.
Ik voelde tijdens de film veel medelijden met Brian. Tilky Jones zet zijn personage goed neer! En ook Treisa Gary (Mrs. Lainer) vond ik geweldig!

En prachtig huis trouwens!

Dus gemengde gevoelens met ook weer wat stereotiepe personages.