• 9.370.388 stemmen

Guilty as Charged (2000)

Actie / Avontuur | 97 minuten

Genre: Actie / Avontuur

Alternatieve titels: The Base II / Base II: Guilty as Charged / The Base II: Guilty as Charged

Geregisseerd door: Mark L. Lester

Met onder meer: Duane Davis en James Remar

Gesproken taal: Engels, Spaans en Duits

Plot Guilty as Charged

"The Army has one simple rule... kill or be killed"

US Army Investigator Lt. John Murphy krijgt de opdracht een aantal verdachte overlijdensgevallen, allemaal onder het regime van kolonel Strauss, uit te zoeken. Nadat Murphy undercover gaat en infiltreert in de unit van Strauss, komt hij erachter dat Strauss en z'n team een wel heel bijzondere koers varen.

avatar van ALMILA

ALMILA

Mensen!!!!

dit is nou mijn schatje......

het is trouwens een vette film... jullie moeten deze film zeker zien....

avatar van djelle

djelle

Mark L. Lester, regisseur van prima actiefilms als Commando en Showdown in Little Tokyo, stelt ditmaal wat teleur met 'Guilty as Charged'. Het weer erg clichématige verhaal wordt ditmaal niet goedgemaakt door vette actiescenes of leuke oneliners, en is eerder zuinig met het amusement en mankeert aan kwaliteit. 1*

avatar van dafoefan

dafoefan

Ik vond dit een hele goede en spannende film!

Vooral die achtervolgingen in het bos waren erg spannend.

Dit was de eerste film waar ik ooit iemand neergeschoten zag worden terwijl hij smeekte om z'n leven, Het trof me TOEN hard aan, en ik had verschrikkelijke medelijden.(logisch ik was 7 of 8 ofzo)

Maar ik zie dit nu regelmatig in films en ik ben er nu heel erg aan gewend, ik heb hem laatst weer eens herzien, en dit is een pracht exemplaar! Een van de beste actie films!!!

score: 4****

avatar van Gang_Star

Gang_Star

Redelijk. Het verhaal is wat aan de magere kant, maar enerzijds vind ik het ook wel weer een redelijk interessant iets. Deze film hoeft het uiteraard niet te hebben van acteerprestaties maar natuurlijk van de actie. En die is redelijk genoeg voor een kleine anderhalf uur vermaak.

avatar van Phantasm

Phantasm

Leuke, spannende film die lekker wegkijkt.