• 9.372.496 stemmen

Met onder meer: Ranveer Singh, Vaani Kapoor en Elisa Bachir Bey

Gesproken taal: Hindi

Plot Befikre

"Those Who Dare To Love"

Dharam en Shyra leven beiden in Parijs en zo nu en dan gaan ze samen met elkaar naar bed. Een regel in hun relatie is, dat ze niet op elkaar verliefd worden. Maar kunnen zij dit lang volhouden?

avatar van voskat

voskat

Mijn god, wat is die Ranveer Singh irritant. Verder best leuke bedoening.

avatar van Bollywood

Bollywood

Na dilwale dulhania le jayenge en mohabbatein vind ik dit een afknapper aan aditya chopra zijn film lijst.

Hopelijk komt hij volgende keer met een betere film.

avatar van Dimihumko

Dimihumko

Ik vind een goed romcom soms irriteerde mijn ranveer maar op het einde van de film was dat al weg, de locatie waren heel mooi en fijn voor ogen te zien, net als altijd aditya heeft goede liedjes heel deze film is met leuke liedjes, jullie moeten deze niet voorstellen als mohabbatein, het is als ddlj

Maar gewoon modernere versie, het is echt een goed film geen fantastisch ,maar voor de avond kijken met lief is het best