• 9.372.347 stemmen

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Mark McQueen

Met onder meer: Craig Fairbrass en James Cosmo

Plot Gunned Down

"Mark my words I'm gonna kill every last one of em..."

Jack Cregan, een crimineel, familieman en gewapende overvaller, is uit op wraak. Wanneer Jack's vader Alfie Cregan op brute wijze vermoord wordt en het geld van de overval op de luchthaven van Heathrow gestolen wordt, beseffen Jack, zijn neef Sammy en de andere bendeleden Eddie en Frank maar al te goed dat er meer achter het gestolen geld en de moord zit. De onthullingen die volgen dwingen Jack niet alleen nog een laatste gevaarlijke overval te plegen maar ook wraak te nemen op alle betrokkenen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Brave-Neo

Brave-Neo

1 tip, kijk de trailer niet verder dan 1:50

avatar van Phantasm

Phantasm

Ik heb de trailer niet gezien, maar de complete film die me geen moment heeft verveeld. Leuk in elkaar gezet.

avatar van filmkul

filmkul

Redelijk standaard misdaadfilm. Het verhaal is niet bijzonder. De uitwerking is aardig. De opbouw is goed en er is voldoende actie en spanning. De actie is best hard. Richting het einde volgt er nog een twist, om de film nog enigszins van het standaard pad af te doen wijken. Maar helaas heeft deze geen Wow effect. Dat is nu precies het probleem met deze film. Alles is zo standaard en routinematig. Het enige dat iets beter dan gemiddeld is, is het acteerwerk. Verder is alles 1+1, maar wel op niveau en een goede poster by the way. 3.0

avatar van jordorientje

jordorientje

Naaah, wat een *^% film. Ik kan hier serieus niks positiefs over zeggen. Het begin is aardig, genoeg spanning, maar daarna zwakt ie zo af. Zoveel onlogische dingen ook. Zoals ten 1e Het lag er te dik bovenop dat Ray er iets mee te maken heeft. Die gast gaat naar hem toe omdat ie net z'n vader kwijt is en Ray begint alweer over een nieuwe klus. Dat was heel ongeloofwaardig. Ten 2e als dat mens naar het hek rijdt en het hek al dicht gaat. Dan ga je er toch lopend vandoor doos? De auto past er niet doorheen, maar jij wel. Bovendien weet je dat als je de auto pakt, het geluid maakt. Als je was gaan rennen vanaf het begin, had ie niks door gehad. Ik weet dat het een film is, maar vrouwen worden zo achterlijk neergezet dat het me mateloos irriteerde. Ook op het eind dan rij je toch weg en zoek je je vent? Ja en dan tot slot De 1e keer wil je perse het geld, je luistert niet dat je erin wordt geluisd en dan krijg je op het laatst een 2e kans en ga je hetzelfde doen hahaha even serieus, hoe dom ben je dan. Ik vond het een shit einde en een shit film. Jammer