• 8.710.714 stemmen

Releasedatum: 13 oktober 2016

• Claim tot 100 euro bonus bij Jacks.nl

• Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Plot Prooi

"On the loose... and he's hungry."

Na de vondst van een gruwelijk vermoord boerengezin net buiten Amsterdam, tast de politie in het duister over de mogelijke dader. Lizzy, een dierenarts van Artis, denkt echter te weten wat de bloederige verminkingen kan hebben aangericht: een forse, agressieve leeuw. Ze stuit vooral op ongeloof en er is een tweede bloedbad nodig voordat de autoriteiten instemmen met het rigoureuze plan van een Engelse leeuwenjager om het monster te pakken te krijgen. De jacht is geopend…

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van Bubblez

Bubblez

• 2084 stemmen

Deze wilde ik al zó lang zien. En mede door de docu De Dick Maas Methode (2020) toch maar eens besteld op Pathé Thuis.

De film begint goed, maar zodra Victor Löw en zoon in beeld kwamen ging het bergafwaarts. Het was simpelweg niet spannend en die typetjes maken dat niet beter. CGI was vrij slecht. Een grote tegenvaller dus. Lang niet zo sfeervol als Maas' Amsterdamned of De Lift.

Wel een voordeel aan Nederlandse horror; kinderen mogen en gaan dood.

avatar van ZAP!

ZAP!

Wat moet je hier nou van vinden... Typisch Dick Maas vehikel met aan de ene kant wel leuke ideetjes en dialogen, maar ook meer dan genoeg mislukte zaken. 'Flodder' sloeg in mijn jeugd natuurlijk in als een bom en ook 'Amsterdamned' was meer dan te pruimen, maar hier kon ik weinig mee, het is alsof Maas mentaal nog steeds in de '80s resideert - en ach, het decennium had z'n momenten. 'Prooi' is net aan vermakelijk, ook omdat er verder niet veel op tv was en ik sinds kort de weg naar 'programma gemist' heb weten te vinden.

2,5*.

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 1906 stemmen

" Geen helicopter aub, het minste geluid zou hem kunnen wegjagen" - maar wel even met mijn elektrische rolstoel geluid maken

Een hoop onzin deze film, doch weer leuk om te zien hoe Dick Amsterdam altijd weer op een andere manier weet te teisteren.

Voor de rest de typische Dick Maas stijl: een heleboel platvoerse woorden en wat domme woordspelingsgrappen.

Leuk voor op een dronken avond.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Net weer eens gekeken. Ik vond het destijds een kutfilm en dat vind ik het nog steeds. De cast is totaal misscast en dan wordt er ook nog belabberd geacteerd. Al bij al, weer een echte Dick Maas film. Alleen Huub Stapel ontbreekt nog, anders was het helemaal compleet.

avatar van Chelsea94

Chelsea94

mcdaktari schreef:

Hahah deze mening deel ik. Film is op film1.