• 9.377.861 stemmen

Met onder meer: E. G. Daily, Malcolm McDowell en Sheri Moon Zombie

Gesproken taal: Duits, Engels en Spaans

Plot 31

"Welcome to hell"

Vijf werknemers van het carnaval worden op de dag voor Halloween ontvoerd. Vervolgens worden ze vastgehouden op een grote plaats bekend als Murder World. Ze hebben 12 uur om een moorddadig spel genaamd 31 te overleven. In het spel zijn er moordlustige maniakken verkleed als clowns, The Heads, die hen opjagen.

avatar van Fueledable

Fueledable

Ik ben benieuwd!

tattoobob

Eerste cijfers zijn top op IMDB

Toch al een tijdje de film waar ik het meeste naar uit kijk voor dit jaar.

avatar van Goofus

Goofus

Zou deze film ook in de NL-bios te zien zijn? Of moeten wij wachten tot de DVD uit komt...

Zou 'm graag op het grote witte doek willen zien!

Goofus schreef:

Zou 'm graag op het grote witte doek willen zien!

Ik denk dat deze niet in de bios gaat draaien.....en zo wel dan zal dat wel in geringe bioscopen zijn.

Maar dat is wat ik denk dus ik zou er naast kunnen zitten.

avatar van fluppebxl

fluppebxl

Gezien op het Brussels International Fantastic Film Festival.

Nog maar mijn derde film van Rob Zombie: eerder zag ik House of a 1000 Corpses en The Lords of Salem. Ik vond beide films heel matig (eerste te bizar en te chaotisch, de tweede te saai), dus had weinig verwachtingen, maar wat een geweldige film was dit zeg. Ziekelijke kijkervaring, en hoewel ik al honderd films met dit concept heb gezien, is er geen enkele die me zo naar de keel greep. Vooral de acteerprestatie van één psycho (het zal wel snel duidelijk worden wie ik bedoel) is zo angstaanjagend realistisch dat ik het stante pede op een lopen zet als ik de man op straat zou tegenkomen.

tattoobob

Dat klinkt met als muziek in de oren bovenbuurman.

avatar van n00r

n00r

Is er al een datum dat deze film in de bios te zien is?

avatar van stinissen

n00r schreef:

Is er al een datum dat deze film in de bios te zien is?

Komt niet in de bioscoop

avatar van krosnicky

krosnicky

tattoobob schreef:

Maar dat is wat ik denk dus ik zou er naast kunnen zitten.

Ik denk zowel niet in de bios en niet op dvd want Lords of Salem is al van 2012 en El Super Beasto is al van 2009 en ik heb daar nog steeds geen dvd's

van gevonden dus bij deze zal dat niet anders zijn denk ik

krosnicky schreef:

van gevonden dus bij deze zal dat niet anders zijn denk ik

Wat zijn dvd's?

Op blu-ray zijn ze wel uit.........super beasto heb ik ook wel eens op de oldschool dvd voorbij zien komen.

avatar van krosnicky

krosnicky

Wat zijn dvd's?

Hier in België niet hoor zowel niet op Blu ray als dvd Super Beasto heb ik wel al op dvd gevonden maar zonder Nl subs en de enige Blu ray van zombie die je in België hebt is Halloween 2

ben namelijk op zoek naar Lords en Super Beasto met Nl subs er bij dvd Blu ray maakt niet uit

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Dinsdag komt de trailer Most anticipated movie of the year, althans onder de genrefans. En dat terwijl er met Neon Demon nog een zwaargewicht zich in de strijd mengt. Zombie zal het genre hopelijk weer(!) tot een hoger niveau tillen.

Jiiiiihaaaaaaw!!!!

Rob Zombie's 31 - Official Trailer - YouTube

Trailer looks nice!!!!!

Nogmaals voor mij de film waar ik op zit te wachten in 2016!!!!!

Can't wait.

avatar van perceived

perceived

Kijk hier ook echt naar uit!

avatar van Uier

Uier

• 2006 berichten

Meh, trailer maakt me niet enthousiast.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Kan me niet voorstellen dat dit een echte horrorliefhebber koud kan laten. Genrevoer pur sang. Dit zijn van die titels die (met enig geluk) eens in de 5 jaar langskomen. Rob Zombie heeft er daar al 3 van achter z'n naam. Koning van 't genre sinds 2003

tattoobob

Ik vrees voor nog een Rob Zombie in mijn top tien

avatar van Kondoro

Kondoro

Trailer zag er goed uit. Nee, uitstekend. Heb hier veel zin in .

avatar van IcU

IcU

Ik ben groot liefhebber van Zombies 'House of a 1000 Corpses' en 'Halloween'. Ik kan niet wachten om op 31 oktober deze film te bekijken. Ziet er sfeervol en bruut uit. Volgens mij is de vod release op 21 september in de States. Zal hopelijk ook wel deze kant op komen.

avatar van Daan258

Daan258

Ben best benieuwd na het bekijken van de trailer .

avatar van Basxt

Basxt

Hier wordt een mens toch vrolijk van. Kan niet wachten!

Vanaf 10 september op VOD........can't wait

Ook een toffe poster btw

Daan258 schreef:

Dat is goed nieuws

Ook een toffe poster btw

Zeker weten...we hebben veels te lang gewacht

avatar van Richard_Voorhees

Richard_Voorhees

Trailer ziet er goed uit. Ik ben benieuwd!

avatar van Melis22

Melis22

fluppebxl schreef:

Gezien op het Brussels International Fantastic Film Festival.

Precies wat ik hoopte. Moet m nog zien maar heb wel verwachtingen. Vond alles goed behalve the lords of salem. Dat vond ik niks. The devils rejects al gezien? Vervolg van house of 1000 corpses. Veel beter uitgewerkt. Die zag ik als eerst en was meteen verliefd.

avatar van fluppebxl

fluppebxl

Melis22 schreef:

The Devil's Rejects staat sinds 31 enorm hoog op mijn kijklijst ja Maar ben er nog niet toe gekomen. Nu ik dit herlees wil ik 31 ook dringend nog eens terugzien eigenlijk! Hopelijk geniet je er evenveel van als ik!

Tonight is the night!!!