• 9.369.514 stemmen

Hard Time: Hostage Hotel (1999)

Actie / Misdaad | 88 minuten

Genre: Actie / Misdaad

Alternatieve titel: Hostage Hotel

Geregisseerd door: Hal Needham

Met onder meer: Burt Reynolds, Charles Durning en Keith Carradine

Plot Hard Time: Hostage Hotel

"One night can cost your life."

Er wordt een beroep op ex-agent Logan McQueen (Burt Reynolds) gedaan als zijn oude partner Charlie Duffy (Charles Durning) door een maniak wordt gegijzeld samen met een senator en zijn gezin. Daarvoor zet hij de persoonlijke vete met Charlie aan de kant.

Det. Logan McQueen

Justine Sinclair

Miles McCurdy

avatar van Schiedammer

Schiedammer

Een hele matige film met een nog slechter verhaal. Alles zag er nep en ongeloofwaardig uit. Je kan duidelijk zien dat het een film is met een laag budget. Ik geef de film 1* omdat ik zelfs nog slechtere films heb gezien.

avatar van Mescaline

Mescaline

Ben deze film gaan kijken zonder goede verwachtingen.

Maar de film viel best mee en was goed kijkbaar.

Misschien soms een beetje langdradig maar over het algemeen geen slecht uitgewerkt verhaal.

Acteren was ook best redelijk ik ergerde mij er in iedergeval helemaal niet aan.

Deze film had een 3,5 kunnen krijgen maar omdat het einde me zeer tegenviel krijgt deze film een voldoende van 3 sterren. omdat ik denk dat deze film dat wel verdiend heb films vele malen slechter gezien.

avatar van Phantasm

Phantasm

Redelijke film waar ik meer van had verwacht.

avatar van Kondoro

Kondoro

Na het zien van deze film kom ik er achter dat dit dus een trilogie is, wat ik niet wist. Ik moet deel één en drie dus nog wel zien, en zo wordt je eigenlijk gewoon in het diepe gegooid. En ik vond er om eerlijk te zijn ook niet veel aan, wat verwacht je dan? Op het eerste gezicht nogal onschuldig, een politie misdaad film die uit de eind jaren negentig komt maar oogt alsof hij midden jaren tachtig is opgenomen. Vrij outdated dus, dat dan weer wel.

Een actiefilm moet actie bezitten, deze film bezit eigenlijk niet zoveel. Ik miste vooral een bepaalde sfeer in deze film. Het voelt allemaal nogal statisch en daar kan ik gewoon héél weinig mee. Ook mis ik de nodige actiescenes, is het verhaaltje niet echt boeiend te noemen en kun je deze snel weer vergeten of, beter gezegd; gewoon overslaan. Burt Reynolds zorgde er voor dat ik deze film wou zien, jammer genoeg een verkeerde keus geweest.