• 9.373.477 stemmen

Spark: A Space Tail (2016)

Animatie / Avontuur | 91 minuten

Met onder meer: Jace Norman, Jessica Biel en Susan Sarandon

Gesproken taal: Engels en Portugees

Plot Spark: A Space Tail

"Spark a revolution!"

Het tiener-aapje Spark en zijn vrienden Vix - een strijdlustige vos - en Chunk - een wrattenzwijn en technisch genie - beginnen aan een missie om de belegerde planeet Bana los te wrikken uit de handen van de op macht beluste General Zhong. De gevaarlijke missie leidt Spark naar de uithoeken van het heelal en naar het geheim van zijn ware identiteit.

Vix (stemrol)

Various (stemrol)

Floyd (stemrol)

avatar van Drifter

Drifter

Normaal hou ik van animaties maar dit is heel erg slecht.

Zelfs het proberen van clichés lukt hier niet. Held is slecht, helpers zijn slecht, tegenstander is nog minder. Verhaal is heel slecht in elkaar gezet. Het rammelt aan alle kanten.

Positief punt? ...Kon ik niet vinden.

avatar van mrklm

mrklm

Uiterst vlak geanimeerd SF-avontuur waarin de jonge Spark [Jace Norman] zijn krachten ontdekt wanneer hij het opneemt tegen de megalomane Zhong die dreigt de wereld te vernietigen. Een slap verhaal vol clichés maar verstokt van originaliteit en effectieve humor. De stemmencast doet zijn best om er nog iets van te maken, maar het materiaal is daarvoor simpelweg te zwak.