• 9.374.720 stemmen

Geregisseerd door: Miguel Llansó

Met onder meer: Daniel Tadesse

Gesproken taal: Afrikaans

Plot Crumbs

In Ethiopië in een post-apocalyptisch tijdperk woont onze kleine superheld Gagano. Hij is in de greep van enerzijds dagdromen en anderzijds aanhoudende angsten en heeft genoeg van het verzamelen van de waardevolle kruimels van vergane beschavingen, met als waardevolle hoogtepunten merchandise van Michael Jackson en Michael Jordan. Als een ruimteschip dat al jaren hoog in de lucht zweeft tekenen van activiteit begint te vertonen, zal Gagano zijn angsten moeten overwinnen .

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van merijn82

merijn82

• 1931 berichten

Pijnlijk slecht en oninteressant dit. Wat dacht die regisseur: zo'n absurdistisch werkje maken kan nooit zo moeilijk zijn? Nou, blijkbaar toch moeilijker dan hij dacht dus.

1*.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11909 berichten

Ook niet helemaal mijn type film. Gisteravond tijdens de vertoning in WORM Rotterdam zaten naast mij twee mensen hardop te lachen, ik heb me stierlijk zitten vervelen. Desondanks 2,5* want het zag er uitermate verzorgd uit en een paar interessante shots.

avatar van TornadoEF5

TornadoEF5

Grappig dat ze deze film gaan tonen in het filmhuis dicht bij mijn huis. Ik herken direct waar de poster is gefotografeerd door mijn passie met vulkanen. Ethiopie is op dat vlak een erg boeiend land.

avatar van cholopotter

cholopotter

31 maart en 1 april in Filmhuis Cavia, Amsterdam.

avatar van Basto

Basto

• 11941 berichten

Na het drukke Jesus shows you the way to the highway kon ik deze best waarderen. Het zit vol aardige ideeën en zag er verzorgd uit. Merk dat ik dit soort no budget cinema steeds beter ga waarderen.

Een verademing tov al het formulewerk.