• 9.371.913 stemmen

Walking with the Dead (2015)

Komedie / Horror | 88 minuten

Genre: Komedie / Horror

Alternatieve titel: The Walking Deceased

Geregisseerd door: Scott Dow

Met onder meer: Tim Ogletree, Joey Oglesby en Dave Sheridan

Gesproken taal: Engels en Duits

Plot Walking with the Dead

Een politieagent ontwaakt in een ziekenhuis en ontdekt dat hij zich te midden van een zombie-apocalyps bevindt. Hij is bereid alles te doen om zijn familie te vinden, zelfs als hij daarvoor Twitter moet opgeven. Hij komt terecht in een groep met andere overlevenden. De groep gaat op zoek naar een ranch die naar verluidt veilig is.

avatar van Shinobi

Shinobi

Wat een slechte parodie gaat dit worden zeg. X_X

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

Slechte parodies kunnen ook beschikken over een zeer hoog entertainmentgehalte.

(Zo slecht dat het gewoon hilarisch is om naar te kijken).

We gaan het zien.

We gaan het zien.

Ikke niet

avatar van Elineloves

Elineloves

Oh boy. Dit kon twee kanten op gaan: of ik vond het verschrikkelijk omdat het zo slecht is, of ik zou het geweldig vinden, omdat het zo slecht is.

Als ik zeg dat ik het net geen half uur heb volgehouden, dan valt wel te raden of het optie één of twee is.

Ik heb twee keer gelachen in dat half uur, en twee keer om hetzelfde: de breakdown van "Rick". Verder viel er bar weinig te lachen en waren de personages te onuitstaanbaar om verder te kijken. Jammer joh.

avatar van AmazingPP

AmazingPP

Ik had het ook wel gehad na een half uur. Ik heb eigenlijk geen keer moeten lachen, mag dat ook? Vreselijke parodie. Als je er dan één maakt doe het dan goed. Deze kun je met een gerust hart overslaan. Zelfs als grote fan van The Walking Dead is dit echt zo niet leuk.... 0,5 *

avatar van John Milton

John Milton

Ik durfde het net als tattoobob ook niet aan. Zo te lezen mis ik weinig met een 0,95* gemiddelde

avatar van Raffael77

Raffael77

Na het zien van de slechte trailer sla ik de film zeker over. Ik ben al niet zo fan van Horror/comedy en comedy in het bijzonder dus atjoooooooooooo!

avatar van danuz

danuz

Onee, ik dacht dat dit soort spoofs (Scary Movie e.d.) zooo Y2K waren

avatar van Nixon17

Nixon17

Als je van morbide en absurdistische humor houdt is hij nog best leuk. Niet kijken voor actie, een goed verhaal of mooie dialogen. Het is ook handig als je in ieder geval het eerste seizoen van the walking dead hebt gekeken.

Verhaal **

humor ****

avatar van Mr-Mcmovie

Mr-Mcmovie

Vreselijk slecht.

Films als; Zombieland, Warm bodies, en de serie The Walking Dead natuurlijk.

Vreselijke grappen, soms wel hier en daar iets voor een glimlach zoals die acteur Rick overdreven belachelijk naa doet

1,0

avatar van amenmalek

amenmalek

Yup heerlijke pulp. Niet serieus naar kijken. Niet serieus beoordelen. Verstand op -10 en dikke prima dit weer.

avatar van Fisico

Fisico

Je hebt komische zombiefilms, sommige zijn zelfs absurd, maar deze gaat daar bij momenten voorbij zodat het plaatsvervangende schaamte wordt. Niet dat alles slecht is, er zitten best wel enkele leuke dingen in, maar men holt zichzelf gewoon voorbij dat het lachwekkend wordt. Beetje te veel overdaad in de humor.

Die semi-zombie vond ik eigenlijk nog goed gevonden. Leuk personage. Die flik en zoon daarentegen vond ik daarentegen erg irritant.

avatar van Borderline

Borderline

Een Walking Dead parodie dus ik was wel benieuwd maar dit was wel erg slecht zeker het laatste gedeelte van de film gaat helemaal nergens meer over, een anderhalf punt omdat die sherrif wel bleef volhouden zijn zoon Carl te noemen terwijl hij Chris heette en vage zombie was wel leuk

avatar van Phantasm

Phantasm

Bedroevend om naar te kijken, zit ook helemaal geen verhaal in, zonde van je tijd.