• 9.376.274 stemmen

Zodiac: Signs of the Apocalypse (2014)

Sciencefiction | 89 minuten

Genre: Sciencefiction

Oorsprong: Canada

Geregisseerd door: W.D. Hogan

Met onder meer: Christopher Lloyd, Joel Gretsch en Reilly Dolman

Plot Zodiac: Signs of the Apocalypse

"The Signs are Everywhere"

De opgraving van een primitief astrologisch artefact ontketent een reeks explosieve meteorenstormen over de hele wereld. Maar dit is nog maar het begin: Tsunami's, onweer, lavastromen en gigantische waterhozen barsten wereldwijd uit. Elke ramp komt overeen met een specifiek teken van de dierenriem. Zal een mysterieuze overheidsinstelling een schokkend planetair geheim kunnen verbergen, of zal een groep misdadige wetenschappers een oude Armageddon machine activeren?

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Filmspecialist

Filmspecialist

Fantastische film,

Prachtig camerawerk en waanzinnige special effects, de film pakt je gewoon vanaf de eerste minuut en laat je geen moment meer los mede dankzij het goede script en fantastische acteerwerk.

Dit is gewoon een meesterwerk

5 sterren van de Film specialist

avatar van xxERWINxx

xxERWINxx

Niet al te beste film.

We zien een soort grot waarin tekens staan vermeld (sterrenbeelden) en elk sterrenbeeld moet een soort ramp aanduiden, we zien een tsunami, wervelwind en meteorieten, maar die waren niet zo goed gemaakt, vooral de tsunami (overstroming) met het water oogde nep.

Tussendoor word de groep ook nog achterna gezeten door een paar andere mensen die een soort steen van de puzzel terug willen hebben die ''gestolen'' is van de professor en zijn zoon.

Het was allemaal niet best, toch heb ik hem wel uit kunnen kijken, maar het oogde allemaal erg goedkoop.