Zodiac: Signs of the Apocalypse (2014)
Genre: Sciencefiction
Canada
Geregisseerd door: W.D. Hogan
Met onder meer: Christopher Lloyd, Joel Gretsch en Reilly Dolman
Plot Zodiac: Signs of the Apocalypse
"The Signs are Everywhere"
De opgraving van een primitief astrologisch artefact ontketent een reeks explosieve meteorenstormen over de hele wereld. Maar dit is nog maar het begin: Tsunami's, onweer, lavastromen en gigantische waterhozen barsten wereldwijd uit. Elke ramp komt overeen met een specifiek teken van de dierenriem. Zal een mysterieuze overheidsinstelling een schokkend planetair geheim kunnen verbergen, of zal een groep misdadige wetenschappers een oude Armageddon machine activeren?
Neil Martin
Agent Tyler
Dr. Bowles
Joel
xxsilversurferxx
goeie film, een aanrader!!
Heeft u te diep in het glaasje gekeken?
Wat een baggerfilm , zonde van mijn tijd alles aan deze film is slecht
Drifter
mee eens, eigenlijk is een 1.5 veel te hoog voor deze budgetfilm met een slecht verhaal en slechte acteurs
Filmspecialist
Fantastische film,
Prachtig camerawerk en waanzinnige special effects, de film pakt je gewoon vanaf de eerste minuut en laat je geen moment meer los mede dankzij het goede script en fantastische acteerwerk.
Dit is gewoon een meesterwerk
5 sterren van de Film specialist
vranque
Dat jou naam nog vrij was verbaast me een beetje. Haha. Verder gewoon doorsnuiven hoor.
dennislaport
ahaha prachtige opmerkingen hier........
Maare inderdaad, bagger film.
eapoe
Deze film maar een keer gedownload zonder eerst de IMDB ratings te kijken
En het verbaasde me dat deze film best spannend is.
Niet echt voor alle rampen super effecten... sommige waren goed.
Sommige (bekende) acteurs deden het goed en het geheel (gezien als een familiefilm) vond
ik best te happen.....
Als je zo'n film kan maken voor : quote "Its uber-cheap production budget" dan geef ik zonder twijfel 3.5 sterren aan deze productie..
Filmspecialist
Tja, gewoon een naam die bij me past, en snap niet wat snuiven hiermee te maken heeft. Ik ben gewoon een kenner en herken een meesterwerk meteen
joan56
Anderhalf puntje voor het proberen. Nee..... dit is 'm niet. Snel afgeraffeld; slechte computer animatie..... Ik heb 'm maar links laten liggen
xaid
als je niet snuift dan zou ik stoppen met drinken kolere man doe normaal met je 5 sterren kansloze film
SuperSideSwipe
Gewoon je verstand op 0 zetten en kijken bleek hier toch een behoorlijke uitdaging.
Dat de special effects zo matig zijn dat je ze op een smartphone app nog beter zoukunnen namaken is dan nog tot daaraantoe.
zulk niveau kom je ook wel eens op de sci-fi channel tegen.
Maar alles wat gebeurt is gewoon ronduit belachelijk / bespottelijk en te matig voor woorden.
De verhaallijn is een regelrechte belediging voor je IQ.
Enige pluspunt was de korte bijrol van Christopher Lloyd. Wel verbazend dat hij aan deze troep wou meewerken.
Uiterst overbodige film.
Links laten liggen
Seam
Ik denk dat Filmspecialist zelf iets met deze film te maken heeft, want hoe in gods naam kun je hier de maximale score voor geven.
morvan
Omdat hij hem misschien wel heel goed vindt???
Ieder z'n smaak, zelfde als met kleding, zie ze soms lopen en denk dan zo jij hebt lef, want je loopt voor L*L. Maar dat is dan wel mijn mening en smaak.
Ik ken er die het A-team het einde vinden, maar the bourne identity serie nog niet gezien hebben.
Dus dim even.
morvan
zulk niveau kom je ook wel eens op de sci-fi channel tegen.
De verhaallijn is een regelrechte belediging voor je IQ.
Uiterst overbodige film.
Links laten liggen
Hoezo, .................... jij hebt een IQ van 144,.........................................een gros bananen
morvan
Aan alle anderen die onder anderen filmspecialist en anderen afzeiken, doe mij een plezier en mail mij de filmtitels van de films waar jullie van houden.
Denk, dat ik dan voldoende stof heb, om de volgende 4 pagina's te vullenom jullie smaak af te kraken.
Er is er een bij spotnet die al weken Steven Seagal aan het posten is. Als ik die naam alleen al zie krijg ik braakneigingen, maar ga ook niet lopen te zeiken en zoek titels die me wel liggen, dus
bergje
nou even zonder andere mensen af te zeiken dan.... Wa een kolere film zeg!!! De special effects zijn ronduit te triest. Ik draag lenzen maar het zag eruit alsof ik ze niet in had. Sneeuw witje en de 7 dwergen heeft opzich nog meer verhaal lijn dan deze bagger. Ik had gewilt, dat ik hier nog een beetje te snuiven gehad had, voordat ik deze troep ging kijken. maybe was het dan een knaller geweest
Rickyman
Deze film was inderdaad zo belachelijk dat het nog best vermakelijk werd
maar na zo'n uur begon het wel te vervelen hoor en kon het me nog nauwelijks interesseren of onze helden de aarde nog wel even gingen redden.
Joey Kay
Pfffff, waarom ben ik zo eigenwijs dat ik de recensies niet serieus heb genomen. Verhaal rammelt echt aan alle kanten....special effects mag de naam niet hebben......dat water.....man man..wat slecht. Inderdaad zo slecht dat je bij momenten waarbij het spannend zou moeten zijn in de lach schiet. Klopt écht écht helemaal niets van......en dan kom ik Christopher Lloyd tegen (de professor uit Back to the Future) en dan denk ik: "jij moet toch diep in de schulden zitten als je wilt acteren in deze bagger"......Toch de moed gepakt om de film uit te zitten.....uiteraard........
Phantasm
Echt geloofwaardig vond ik dit allemaal niet, maar een meesterwerk kun je dit toch echt niet noemen, valt voor een keertje te doen.
xxERWINxx
Niet al te beste film.
We zien een soort grot waarin tekens staan vermeld (sterrenbeelden) en elk sterrenbeeld moet een soort ramp aanduiden, we zien een tsunami, wervelwind en meteorieten, maar die waren niet zo goed gemaakt, vooral de tsunami (overstroming) met het water oogde nep.
Tussendoor word de groep ook nog achterna gezeten door een paar andere mensen die een soort steen van de puzzel terug willen hebben die ''gestolen'' is van de professor en zijn zoon.
Het was allemaal niet best, toch heb ik hem wel uit kunnen kijken, maar het oogde allemaal erg goedkoop.

'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes' weg bij Netflix en nu een succes op Videoland

Goed beoordeelde dramaserie 'Rivals' krijgt een tweede seizoen dit jaar: wat weten we erover?

HBO Max-kijkers vol lof over eerste aflevering 'A Knight of the Seven Kingdoms'

Netflix breidt komend jaar het Koreaanse aanbod flink uit

Emperor
Oorlog / Drama, 2012