• 9.371.621 stemmen

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Michael J. Murphy

Met onder meer: Rob Bartlett, Wendy Parsons en Debbi Stevens

Plot Death Run

"The future is dim, with zombie like creatures, enslaved humans and a maniac ruler."

Wanneer de wereld dreigt te vergaan door een apocalyps, besluit een wetenschapster dat ze haar zoon en zijn vriendin in een kunstmatige slaap kan brengen om hun overlevingskansen te vergroten. Een kleine 25 jaar later wordt het duo wakker in een nieuwe wereld. Een wereld die wordt gedomineerd door een neo-nazi heerser die zichzelf de Messias noemt. Hij wil dit nieuwe duo mee laten doen aan zijn 'Death Run'.

avatar van perceived

perceived

Goed fout.

Heb me lang niet zo vermaakt met zo'n zooi als dit. Héél fout. Een Nazi-leider die Messias wordt genoemd en Punkers die Nazi's moeten voorstellen Ook wordt er spannende muziek ingezet bij een scene die totaal niet spannend is. Vervolgens komt er een spannende scene en wordt de spannende muziek weer weggedraaid en een niks-aan-de-hand-muziekje ingezet Van de sound-editing klopt sowieso niks, maar de soundtrack op zichzelf vond ik best genietbaar. 80's (glam) hardrock en lekkere 80's synths. Trash met een grote T! 7/10*

avatar van Grindhouse62

Grindhouse62

• 2065 berichten

Jaja, lekker rondstruinen op mijn ontiegelijk vele harde schijven is altijd leuk. En dat leverde vandaag o.a. een kijkbeurt op voor Death Run. Een amateuristisch en cheesy videoproductie uit 1987. Dit soort films ging vroeger rechtstreeks de videotheken in voor verhuur en werden voor een appeltje en een ei gemaakt en met wisselend amusementsgehalte. Death Run is een mindere in zijn soort en van acteren was geen sprake. Maar gezien is weer gezien als filmliefhebber.