• 9.371.645 stemmen

Tom and Jerry: The Lost Dragon (2014)

Animatie / Komedie | 56 minuten

Genre: Animatie / Komedie

Geregisseerd door: Spike Brandt en Tony Cervone

Met onder meer: Kelly Stables, Vicki Lewis en Jim Cummings

Plot Tom and Jerry: The Lost Dragon

Tom en Jerry vinden per ongeluk een mysterieus gloeiend ei. Ze weten niet dat dit een ei is dat gestolen blijkt te zijn van een grote vuurspuwende draak. Al snel komt het ei uit en ze noemen de baby Puffy. Puffy ziet Tom als haar moeder. De boze moederdraak wil haar baby terug, maar ze is niet de enige. De machtige heks Drizelda ontvoert de babydraak voor haar eigen gemene plannen.

Athena / Puffy (stemrol)

Drizelda (stemrol)

Haldorf (stemrol)

Elf Elder's Wife (stemrol)

Tin (stemrol)

Pan (stemrol)

Alley (stemrol)

The Elf Elder (stemrol)

Buster / Elf Boy (stemrol)

avatar van tattoobob

tattoobob

Matig....ik vind Tom & Jerry leuker als het zich in de gewone oude vertrouwde omgeving afspeeld...dus niet in de sprookjesachtige sferen.

Wel vind ik het top dat er in deze films de "ouderwetse" animatietechniek word aangehouden...

Het zal vast niet getekend worden allemaal maar ik vind het wel leuk dat het er uit ziet alsof dat wel zo is.

Mijn zoon vond het een leuk filmpje.

avatar van Richard_Voorhees

Richard_Voorhees

Gaaf, ik wist niet dat Tom & Jerry nog bestonden. Ik zal binnenkort eens wat recent werk van ze opzoeken.