• 9.377.368 stemmen

Malibu's Most Wanted (2003)

Komedie | 86 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: John Whitesell

Met onder meer: Jamie Kennedy, Taye Diggs en Anthony Anderson

Plot Malibu's Most Wanted

"Ever feel like you don't belong?"

Brad Gluckman is een wannabe rapper uit Malibu die praat alsof hij uit de 'hood' komt. Brad's rijke vader wil gouverneur van Californië worden en is bezorgd dat zijn zoon hem voor schut zal zetten. Hij huurt twee acteurs in die zijn zoon moeten ontvoeren en in de 'echte' hood moeten afzetten in de hoop dat hij leert zijn mond te houden.

avatar van Hemdale

Hemdale

Soms wel wat grappige momenten in de film, maar ik werd er op den duur wel wat flauw van.

avatar van Neder

Neder

leuke film over eminem

neuh, behoorlijk geinig maar idd op den duur flauw. Omdat ik persoonlijk een bloedhekel heb aan "wiggers" (zo noemen ze t in de film) heb ik wel extra kunnen lachen. Minder cliche grappen als ik had verwacht. Prima voor thuis op bank 3,5 ster

Paar spaarzame grappige momenten, maar verder nogal irritant.

avatar van www.goeie.tk

www.goeie.tk

Film die je nuchter niet moet kijken, maar in een enigzins beschonken toestand is hij wel vermakelijk. 2,5 *

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Af en toe best grappig... meer ook niet echt.

Trouwens is dat nou weer een nieuwe Wayans broer, hoeveel zijn er dat nou al ?

2,5 *

avatar van V

V

Toch best een leuk filmpje... Die Jamie Kennedy zet weer één van zijn rare typetjes neer (de Jamie Kennedy experiment vind ik persoonlijk erg leuk, ook met veel; verschillende typetjes), wat in het begin ook wel erg grappig is. Na iets meer dan een kwartier kakt de film een beetje in en zijn de leuke grappen schaars. Maar gelukkig ervaart de film een wederopstanding, wat het laatste half uur erg genietbaar maakt. Conclusie: wel geinig. 2,5*

avatar van Jordy

Jordy

Sorry maar ik vond 'm grappig Heeele leuke rol van die Kennedy. Paar geweldige grappen, bijvoorbeeld wanneer hij als ultieme test die horrorfilm gaat kijken

Tuurlijk heb je de grap na een uur wel gezien, maar ik vond 'm toch wel een krappe 3 waard

Don't be hatin'

avatar van robertinho

robertinho

Een van de grappigste momenten uit de film vond ik toch wel dat toen hij op bed lag, die muis met de stem van Snoop Dogg aan kwam lopen en dat Kennedy zei: Stuart Little?!? Toen lag ik echt in een deuk :$

avatar van Jordy

Jordy

Inderdaad erg komisch denk even om de spoilers, heb je bericht aangepast.

avatar van martijn77

martijn77

waanzinnig flauwe komedie. Stereotypes en clichees vliegen rond je oren maar allemaal met overtuiging. Deze film had op elk moment compleet kunnen falen maar doet dat door het zeer schappelijke acteerwerk en het lollige plot niet. Ik vind deze beter dan 8 mile.

3,5 *

avatar van Mudrlooz

Mudrlooz

begin vond ik echt droog en saai, kon helemaal niet lachen om de malibugangsters, maar vanaf de ontvoering is het wel lachen

al met al, 3 sterretjes....

avatar van Tomsen

Tomsen

Ik vond deze film echt vet, en zeker lachen, als hij daar op de auto gaat staan en heel zn gun leeg schiet, omdat ie tog denkt dat het nep is is gewoon schitterend, ineens is ie de grootste ganster 4*. Alleen al in het begin hoe die daar komt aanrijden met zn cadi, zo vet

(vette film) ik heb me kapot gelachen

avatar van Beejeej

Beejeej

best geinige comedy, maar er zijn zat betere in dit genre.

avatar van Gehenna

Gehenna

Heerlijke hilarische komedie over een rich white boy die in het verkeerde lijf zit want hij voelt zich een neger, alle cliche's worden weer uit de kast getrokken, heb me bij verschillende momenten suf gelachen was een leuke nonsens film krijgt van mij een 3.5

avatar van YuLaw16

YuLaw16

Hoofdpersonage wordt zooooo irritant op een gegeven moment! 2/5

avatar van D-ark

D-ark

Uit de videotheek gehaald verwachte er niet veel van.

Maar na 30 minuten kijken zat ik met eene rg gorte glimlach voor de televisie alleen het middenstuk is echt een stuk minder voor de rest een er leuke film.

3,0

avatar van KaniffNL

KaniffNL

Super Film Ben zelf redelijk een wigger en vind wel stompzinnig, het is een Unieke film... En eigenlijk zouden alle wiggers moeten kijken hoe irritant het is een wannabe nigger te zijn... For Shizzle

avatar van Movie_fan#

Movie_fan#

Grappige film die geen moment verveeld en de grappen zijn meesterlijk

avatar van AUDRIEKE

AUDRIEKE

Bad Boys is er nu op?

avatar van moviegirl

moviegirl

?? ik zie badboy nu??

gaan ze nog deze film afspelen of niet;?

avatar van Misty44

Misty44

Erg om moeten lachen! ik vind dit duo ook zo geweldig, maakt niet uit welke film ze spelen, ze voegen altijd wel iets komisch toe.

Prachtig gebracht, wel beetje een voorspelbaar, doch leuke verhaallijn!

een 3,5

avatar van Coop

Coop

Best wel grappig, niet zo grappig als de andere wigger Ali G maar best wel goede grappen.

Vooral toen zijn broek zo laag hing dat hij afzakte

avatar van Thomas83

Thomas83

De meesten vinden de film nog redelijk zie ik. Ik vind hem maar een waardeloze film. De parodie is af en toe nog wel leuk, maar vaak vooral nogal irritant, en er wordt ook irritant en slecht geacteerd.
Ik lag 1keer wel redelijk in een deuk. Tijdens die rap-battle, als Brad tijdens zijn rap het woord nigger gebruikt. Helemaal geen originele grap en ook niet echt goed uitgewerkt, maar toch vond ik dat erg grappig.
Maar dat is ook het enige wat ik echt leuk vond aan de film.

avatar van ramon12121

ramon12121

leuke film maar kon beter

krijgt een 3,5 van mij

avatar van ILDIB

ILDIB

Zo flauw dat ie weer leuk is.. Verders niks te melden..

avatar van nightbreed

nightbreed

Dit leek het meest op een kruising tussen Ali G en een persiflage op die film over die blanke rapper (kan niet op de naam komen en heb geen zin om dat op te zoeken)

De humor is van laag niveau, erg flauw dus, maar toch is de film wel aan te zien omdat er genoeg vaart in zit en omdat het verhaaltje wel onderhoudend was.

Het acteerniveau is zoals we dat van dit soort films gewend zijn...vul maar in.

Cijfer: 2,5

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

Erg flauw, maar heb een paar keer in een deuk gelegen. Genoeg afwisseling en grappen en een hilarische rol van Kennedy. Heb erg genoten van deze verrassend leuke film.

avatar van onbekend!

onbekend!

Sjemig.. wat een kut film zeg..

Dat mensen dit grappig vinden :S ~!

een 1 * voor de rap-battle {dat ze broek zakt }

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Erg flauw, voorspelbaar, standaard en nauwelijks interessant. Maar af en toe toch met goede grappen.

1.5