menu

Hier kun je zien welke berichten eppy als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Dead Set (2008)

4,0
kniteforce schreef:
Voor de zombie flick lief hebbers, is dit een one to watch. Een miniserie over zombies. Hoe vet kan dat zijn. Never done before!


het idee bestaat al langer om een serie te maken, er bestaat een nu al lang lopende, ik geloof van de bedenker van deze serie, strip die "walking the dead" heet, erg gaaf. en deze zou eerst een tv serie worden voor de amerikaanse televisie, maar door een hoop conflicten met de zender die deze zou produceren is deze nooit van de grond gekomen...gelukkig hebben ze de strip wel door laten gaan, onder een engelse uitgever, en ligt paperback zes nu in de winkels.

het jammere aan deze serie is dat de zombies rennen, zombies rennen niet in mijn optiek. hun pezen zijn door de rigus mortus stijf geworden en daardoor lopen ze ook stijf. en ook het hissen wat ze doen, dit is gedrag dat bij ghouls hoort en niet bij zombies, en wat is er mis met een onheilspellende kreun.
okee ik ben een romero aanhanger en een ongelooflijke fan van zijn dead serie maar toch als je een serie maakt met zoveel verwijzingen naar deze film serie vind ik wel dat je je een beetje aan de regels moet houden.
toch heb ik me prima vermaakt, vooral dat engelse wat er in zit doet het erg goed, lekkere pik zwarte humor. en ook de karakters waren goed uitgewerkt en heb ook dubbel gelegen om de opmerking "do you only see shapes and colours in your world" vandaar ook een vier, en hoop ook stellig dat er een vervolg op komt, niet op deze serie maar gewoon een iets langer lopende serie van een paar seizoenen of zo en hopelijk engels

Hannah Montana: The Movie (2009)

0,5
NTsuno schreef:
Dit is gewoon een leuke film om naar te kijken. Heel voorspelbaar allemaal, maar een echte Walt Disney, zoals ze horen te zijn.
Aanrader voor de kids.


uhm....is dat geen kindermishandeling, je kinderen naar zulke pulp laten kijken....
dahm ik heb meer gelachen tijdens het uitzenden van de begravenis van michel jackson, ah das oneerlijk want ik heb krom gelegen tijdens die uitzending, wat een huigelarij zeg. dat was de verglijking....

wat een huigelfilm zeg, doe mij d'r een teiltje bij

ooh en nederlands of niet, het blijft irritant, wat slikken die lui prozac sinds hun geboorte

World War Z (2013)

Ik ga geen oordeel geven, want ik heb de film na tien minuten afgezet.
Wat een aanfluiting. Het boek was echt geweldig als politieke satire met op de achtergrond een zombie apocolypse. Een goede cast met een paar goede schrijvers zou dit waarschijnlijk de eerste zombie film worden met een oscar nominatie. Maar helaas.
Ik weet niet welke leeghoofd met dit idee is gekomen, maar waarom hadden ze de film geen andere naam gegeven ( het enige wat boek en film gemeen hebben). En waarom is Max Brooks (yep, zoon van) hier mee akoord gegaan.
Voor de mensen die graag een goed boek lezen kan ik deze aanraden, maar je bent gewaarschuwd. De film valt daarna in het niks.
Overgens het zijn twee boeken, How to survive a zombie.... en en world war Z.