• 159.521 films
  • 9.826 series
  • 29.138 seizoenen
  • 609.054 acteurs
  • 355.435 gebruikers
  • 8.903.245 stemmen
Avatar
 

Meningen

Hier kun je zien welke berichten rebelkush als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Dr. No (1962)

Alternatieve titel: Ian Fleming's Dr. No

Dit is de eerste film uit de jaren 60 dat ik heb gezien en ik heb genoten. Sean Connery als James Bond bevalt heel erg goed en de rest van de cast deed het prima. Verhaal is goed en Jamaica zit er prachtig uit. Wel jammer dat ik weinig van Dr. No heb gezien want ik vond dat man verdomd goed acteren.

Irishman, The (2019)

Wat een belachelijk goede cast zeg, Robert de Niro, Al Pacino, Joe Pesci, harvey Keitel en Stephen Graham!!! De cast is om van te smullen maar helaas vond ik de film iets tegenvallen.

Verhaal van The Irishman is goed maar wat mij betreft te gedetailleerd, dit film had van mij best 45 min korter mogen duren. Once upon a time in Amerika duurt denk ik net zo lang maar die film stoort nergens behalve het begin met dat telefoon.

Zoals ik al zei is de cast geweldig maar bij sommige scene's zijn de heren toch veel te oud. De ruzie die Robert de Niro had met de winkelier kan echt niet meer en ik kreeg heel sterk het gevoel dat Al Pacino een hartaanval zou krijgen toen hij begon te schreeuwen.

Einde van de film is wel heel erg deprimerend.

The Irishman is een goede film maar haalt never nooit het niveau van Goodfellas, Casino, Once upon a time in Amerika of The untouchables, maar aan de andere kant is dat ook behoorlijk lastig.

Op YT is trouwens een interview te vinden van een voormalig maffia baas Michael Franzese die dit film revieuwt op echtheid,