menu

Hier kun je zien welke berichten survivorjm als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Alita: Battle Angel (2019)

3,5
Ik hou echt van dit soort films. Het verhaal is wel een beetje 13 in een dozijn maar de geweldige acties maken dit gebrek ruimschoots goed.

Hostiles (2017)

5,0
Indrukwekkende film met geweldige beelden.
De film is vooral functioneel qua actie en gaat nergens over the top. Is niet bepaald een klassieke western met veel wapengekletter.

Irishman, The (2019)

5,0
#Rene8 En dan toch zo'n hoge score. Zie ik iets over het hoofd? Dit is een serieuze vraag. Ik zoek niet de discussie, eerder het gesprek.


Als dit jouw beleving van de film is dan hoef je dat toch niet over in gesprek? Over smaak valt niet te twisten en het staat je vrij om er totaal anders over te denken dan iemand die er 5 sterren voor geeft.
Ik bedoel, stel je voor dat ik je op een scène attendeer die ik erg sterk vond, terwijl jij dat maar "mwoa" vind. Ga je dan je mening bijstellen omdat ik er positief over ben en jij niet? Je geeft je mening op basis van hoe JIJ de film beleeft hebt en die mening zou ik nooit wijzigen omdat anderen er misschien anders over denken.

Lost Legion, The (2014)

0,5
Niveau van deze onooglijk slechte film ligt nog onder het niveau van een plaatselijke toneelclub. Vergeleken met dit tenenkrommende gedrocht is Goeie Tijden Slechte Tijden Oscar-waardig.

De gevechtscenes zijn ZO slecht dat ik daar echt een verdiende dikke 0 voor geef.
De dialogen zijn niets beter, maar het ergste zijn nog het amateur toneelspel van de hoofdrolspelers. Ongeloofwaardiger dan dit kan je het niet maken.

De waardering van 0.5 geef ik dan maar omdat er best aantrekkelijke vrouwen inzitten, alhoewel hun aanwezigheid waarschijnlijk alleen maar dient als goedkope truc om kijkers te trekken.

Verder zou ik adviseren om deze film over te slaan, OF een aanklacht in te dienen tegen de makers dat ze mijn kostbare tijd nutteloos verspeeld hebben.

Mr. Bean's Holiday (2007)

Alternatieve titel: Bean 2

2,0
Ik kon er maar moeilijk inkomen en de film werd zelden echt leuk. De meeste grappen zijn een herhaling van zetten en al eerder door hem gebruikt dus intussen een stuk minder leuk.

Feitelijk weet je wat je kunt verwachten als je naar deze film kijkt maar al met al had ik er meer van verwacht.