menu

Hier kun je zien welke berichten Vdk_Movie als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Black Panther (2018)

1,0
Zwakke film zeg, niet gewend van het hoog aangeschreven Marvel. staat alleen zo hoog omdat Hollywood totaal de weg kwijt is, veel te politiekcorrect allemaal. Niets voor een nuchtere Nederlander.

Irishman, The (2019)

5,0
Phil Leotardo schreef:
Ik zie toch vaak voorbijkomen dat er mensen zijn die zich storen aan het motoriek van de acteurs (in bepaalde scenes, die met de kruidenier die in elkaar wordt geschopt...). Dat vind ik best grappig, als je weet dat er geen stand in/body doubles gebruikt zijn in de film dan kan je daar toch doorheen kijken?

Ik ben lid van een schietvereniging, maar stoor mij nooit dat ik (bijna) geen terugslag zie wanneer er geschoten wordt met een vuurwapen in een film. Dat weet je als je naar een film kijkt waarin geschoten wordt, zonde van je energie lijkt mij om je daar aan aan te storen.

Maar als je dat toch wilt doen, doe je ding
Exact haha, heb me er eigenlijk helemaal niet aan zitten ergeren. In je achterhoofd weet je toch dat ze oud zijn? Daarom vind ik het juist dubbel zo knap van met name De Niro. Die scene bij de kruidenier had meer te maken met zijn dochter, over wat voor impact het kan hebben op een kind.

O Brother, Where Art Thou? (2000)

0,5
Aazhyd schreef:
(quote)


Goed onderbouwde argumenten, daar hou ik van.
Het was gewoon een zeer matige en saaie film. Meer heb ik niet voor je.

Once upon a Time ...in Hollywood (2019)

Alternatieve titel: Once upon a Time in... Hollywood

4,5
OSCARS INCOMING! Ik ga hem denk nog een keer kijken, het was puur genieten, en ja de film begon wat traag voor sommige, maar dat kon ik wel hebben. Het stukje met Bruce Lee en Pitt was zo grappig.

Deze Tarantino is een ode aan de filmwereld tijdens de jaren waar Manson Hollywood teisterde. Wie mij het meest opviel was Brad Pitt , normaal gesproken ben ik niet echt fan van hem. Derest was ook fantastisch (Dicaprio, Robbie, Russel etc.), en ookal was de rol van Pacino minimaal, hij kan het nogsteeds! Deze film kijken we over 20 jaar nog, puik werk van Tarantino! (al mocht hij die voeten fetisj van hem wel achterwege houden, maar that's al).

Het laatste halfuur is het gewoon hilarisch en bruut tegelijk met die hippies, echt een dikke middelvinger naar Charles Manson haha . Het einde is nogal wat onverwacht als Rick Dalto bij Sharon Tate op bezoek gaat, net op het punt dat je nog wel een uur door wil kijken is het ineens poef, afgelopen...


(Ps: blijf tijdens de aftiteling nog even zitten!!!!!)