Black Scorpion seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Black Scorpion? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Black Scorpion.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Black Scorpion (Seizoen 1) dateert van 2001.
Black Scorpion Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Black Scorpion? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Black Scorpion seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Black Scorpion Serie Informatie
Black Scorpion is een Actie / Misdaad-serie uit 2001. Geregisseerd door Tim Andrew met onder meer de acteurs Scott Valentine, Michelle Lintel en Shae Marks .
De City of Angels wordt geteisterd door criminaliteit. De burgemeester is corrupt, en de politie is niet bekwaam om er iets tegen te doen. De stad is op zoek naar een figuur die de situatie onder controle kan houden. Die persoon vinden ze in Darcy Walker. Overdag is Darcy een politieagente, maar 's nachts is ze Black Scorpion. Met de harde hand treedt ze op tegen de criminaliteit.