• 9.374.478 stemmen

Ontwikkeld door: Zara Hayes en Jonathan Stewart

Met onder meer: Emma Appleton, Colin Morgan en Elliot Barnes-Worrell

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: donderdag 7 september 2023

Eerst uitgezonden op: Paramount+ (Verenigd Koninkrijk)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Killing Kind

Niemand begrijpt de duistere kloof tussen gerechtigheid en de wet beter dan Ingrid Lewis. Als succesvolle advocaat is Ingrid gewend om met lastige cliënten om te gaan, maar niemand kan met John Webster concurreren: charmant, knap, succesvol en slim. Webster is door een ex-vriendin beschuldigd van stalking en wordt in de rechtbank verdedigd door Ingrid. Nadat Ingrid de zaak voor hem wint, keert hij zich tegen haar. Wanneer een collega wordt aangereden op een drukke Londense weg, is Ingrid er zeker van dat zij het beoogde slachtoffer was. Webster beweert dat hij de enige is die haar kan beschermen tegen de moordenaar.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Acteurs en Actrices

Meningen over The Killing Kind

pedro

dinsdag 25 februari 2025
The Killing Kind seizoen 1 Een betere titel voor deze serie, die terecht nergens fantastisch word gevonden, zou beter "the boring kind zijn. Dull is ook een woord dat ik regelmatig tegen kom. Het acteren van sommige is echt niet groots en het verhaal verveelde mij mateloos. Heb mij erdoor gesleurd, dit is BBC First materiaal voor opa en oma....