• 9.384.749 stemmen

WaPo Berlin

WaPo Berlin seizoen 5?

Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie WaPo Berlin? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van WaPo Berlin.

Het laatste bij ons bekende seizoen van WaPo Berlin (Seizoen 4) dateert van 2023.

WaPo Berlin Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van WaPo Berlin? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over WaPo Berlin seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

WaPo Berlin Serie Informatie

WaPo Berlin is een Misdaad / Thriller-serie uit 2020-2024. met onder meer de acteurs Marion Kracht, Melina Borcherding en Sarina Radomski .

Hoofdrechercheur Jasmin Sayed leidt het onlangs gestarte proefproject "Waterrecherche Eenheid Één van de Berlijnse Waterpolitie", kortweg WaPo Berlijn. Jasmin woont al 30 jaar in Duitsland en weet maar al te goed dat rechtszekerheid geen vanzelfsprekendheid is. Het verdedigen van de wet is haar drijfveer. Om haar doel te bereiken heeft ze een kleurrijk team samengesteld waar ze op kan vertrouwen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.