• 9.384.077 stemmen

Daheim in den Bergen

Daheim in den Bergen seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Daheim in den Bergen? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Daheim in den Bergen.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Daheim in den Bergen (Seizoen 1) dateert van 2018.

Daheim in den Bergen Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Daheim in den Bergen? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Daheim in den Bergen seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Daheim in den Bergen Serie Informatie

Daheim in den Bergen is een Drama-serie uit 2018-2024. Geregisseerd door Karola Hattop met onder meer de acteurs Walter Sittler, Catherine Bode en Theresa Scholze .

De advocate Lisa Huber keert uit München terug naar haar geboortestreek Allgäu om een eigen kantoor te openen. Met haar besluit wil ze vooral ook haar familie helpen, die nadat een groot deel van hun bergweide is ingepikt aan de rand van de financiële achtergrond staat. Haar zuster Marie is bang dat de welvarende Leitners besluiten om haar traditionele boerderij de genadeslag uit te delen.