• 9.384.422 stemmen

Raising Hitler

Raising Hitler seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Raising Hitler? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Raising Hitler.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Raising Hitler (Seizoen 1) dateert van 2017.

Raising Hitler Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Raising Hitler? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Raising Hitler seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Raising Hitler Serie Informatie

Raising Hitler is een Komedie-serie uit 2017.

Mickey en Jesse zijn beste vrienden, maar bovenal complete losers. Mickey mist ambitie, Jesse mist een seksleven... Wanneer Mickey tot de conclusie komt dat Hitler de schuld heeft van al zijn mislukkingen en van zijn gekke joodse familie, wordt de oplossing glashelder: ze moeten terug in de tijd en een jonge Hitler vermoorden.