Die Füchsin seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Die Füchsin? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Die Füchsin.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Die Füchsin (Seizoen 1) dateert van 2015.
Die Füchsin Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Die Füchsin? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Die Füchsin seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Die Füchsin Serie Informatie
Die Füchsin is een Misdaad / Drama-serie uit 2015-2025. Geregisseerd door Marc Rensing
Anne is in de vijftig en het soort vrouw dat niet geeft om praatjes, formaliteiten of het veinzen van vriendelijkheid. Tijdens haar jaren als spionne voor Oost-Duitsland kwam ze altijd direct ter zake; haar doortastendheid en snelle besluitvorming waren belangrijke pluspunten in haar leven en carrière. Nu gaan Anne en haar zakenpartner Youssef liever zelf op onderzoek uit als privédetectives.