Not Quite Narwhal seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Not Quite Narwhal? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Not Quite Narwhal.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Not Quite Narwhal (Seizoen 2) dateert van 2024.
Not Quite Narwhal Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Not Quite Narwhal? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Not Quite Narwhal seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Not Quite Narwhal Serie Informatie
Not Quite Narwhal is een Animatie / Avontuur-serie uit 2023-2024. met onder meer de acteurs Nevin Kar, Lucy Lowe en Ryan Anderson Lopez .
De nieuwsgierige en grappige Kelp denkt al zijn hele leven dat hij een narwal is, net als de rest van zijn familie die in de zee leeft. Op een gegeven moment doet hij echter de meest verbazingwekkende ontdekking: hij is eigenlijk een eenhoorn. Nu heeft hij twee werelden om te ontdekken!
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.