Panhandle seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Panhandle? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Panhandle.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Panhandle (Seizoen 1) dateert van 2022.
Panhandle Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Panhandle? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Panhandle seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Panhandle Serie Informatie
Panhandle is een Drama / Komedie-serie uit 2022. met onder meer de acteurs Lorenza Izzo, Luke Kirby en Tiana Okoye .
Sinds vijf jaar geleden een persoonlijke tragedie toesloeg, heeft de spraakzame, excentrieke Bell Prescott het uitgestrekte landgoed aan de Apalachicola-rivier dat hij deelt met zijn moeder niet verlaten. Wanneer een lijk bij Prescott op de stoep belandt, worden hij en Cammie Lorde gedwongen te worstelen met persoonlijke demonen, schokkende wendingen en krokodillen op hun reis om zichzelf en hun stadje in Florida te redden.