Het Perfecte Plaatje op Reis seizoen 5?
Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Het Perfecte Plaatje op Reis? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Het Perfecte Plaatje op Reis.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Het Perfecte Plaatje op Reis (Seizoen 4) dateert van 2025.
Het Perfecte Plaatje op Reis Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Het Perfecte Plaatje op Reis? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Het Perfecte Plaatje op Reis seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Het Perfecte Plaatje op Reis Serie Informatie
Het Perfecte Plaatje op Reis is een Spelprogramma-serie uit 2022-2025.
Programma waarin acht bekende Nederlanders met een passie voor fotografie de strijd met elkaar aangaan. Deze speciale edities vinden plaats op exotische locaties als Argentinië op Zuid-Afrika. De deelnemers krijgen hier de indrukwekkende opdrachten op locatie, waarbij de locatie garant staat voor spectaculaire kiekjes.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,80 met in totaal 15 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.