• 9.384.749 stemmen

Bupkis

Bupkis seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Bupkis? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Bupkis.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Bupkis (Seizoen 1) dateert van 2023.

Bupkis Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Bupkis? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Bupkis seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Bupkis Serie Informatie

Bupkis is een Komedie-serie uit 2023-2024. Geregisseerd door Jason Orley met onder meer de acteurs Pete Davidson, Joe Pesci en Edie Falco .

Pete Davidson is een spraakmakende komiek en acteur die de hele dag met zijn vrienden en familie wil rondhangen en zich uitleeft in zijn eigen wereld. Zijn moeder Amy woont bij hem, opa Poppy leest hem voortdurend de les en zijn vrienden volgen trouw elk woord van hem terwijl ze zichzelf aan Pete's wiet helpen. Ondanks alle familie en steun wordt Pete tussen twee werelden verscheurd: de voortdurend bewegende wereld van de beroemdheden en de wereld waarin hij op Staten Island is opgegroeid. Voor die laatste lijkt hij steeds minder tijd te hebben.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,92 met in totaal 12 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.