• 9.384.387 stemmen

Black Knight

Black Knight seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Black Knight? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Black Knight.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Black Knight (Seizoen 1) dateert van 2023.

Black Knight Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Black Knight? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Black Knight seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Black Knight Serie Informatie

Black Knight is een Actie / Sciencefiction-serie uit 2023. Geregisseerd door Cho Ui-seok met onder meer de acteurs Kang Yoo-seok, Jin Kyung en Nam Kyung-eup .

In 2071 zijn mensen afhankelijk van ademhalingsmaskers om te ademen vnwege de luchtvervuiling. Slechts 1 procent van de bevolking heeft het overleefd en er bestaat nu een strikte sociale klasse. Mensen verlaten zelden hun huis en als ze dat doen, dragen ze gasmaskers vanwege de luchtvervuiling. Burgers zijn voor hun behoeften sterk afhankelijk van de pakketbezorgservice. Bezorgers, ook wel ridders genoemd, bezorgen de pakketten en beschermen ze ook tegen dieven. Ridder 5-8 is een legendarische ridder. Hij is ook zeer bedreven in fysieke gevechten. Hij ontmoet toevallig Sa-Wol, die een vluchteling is. Sa-Wol droomt ervan ridder te worden en hij bewondert ridder 5-8. Seol-A is een officier bij het Defensie Inlichtingen Commando. Ze redde het leven van Sa-Wol en zorgt voor Sa-Wol alsof hij deel uitmaakt van haar familie. Ridder 5-8 probeert Sa-Wol te helpen om een ​​ridder te worden.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,22 met in totaal 16 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.