• 9.369.996 stemmen

Oorsprong: Nederland

Ontwikkeld door: Beau van Erven Dorens

Met onder meer: Walid Benmbarek, Tijn Docter en Remko Vrijdag

Release datum: vrijdag 17 maart 2023

Eerst uitgezonden op: Videoland (Nederland)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Hockeyvaders

Drie hockeyvaders van middelbare leeftijd dachten zich al jaren geleden te hebben neergelegd bij wie ze waren, maar willen nu toch nog één keer vlammen. Ze bundelen hun krachten om het 100-jarig bestaan van hun geliefde hockeyclub Laurentius onvergetelijk te maken, maar het loopt helemaal niet zoals verwacht. Alles eindigt in een flinke puinhoop, met grote gevolgen voor henzelf, hun families en de club.

Meningen over Hockeyvaders

Sjakie0475

zondag 26 maart 2023
Hockeyvaders seizoen 1 Echt een prima serie tot dusver. Begrijp de kritiek van sommige niet. Zo komen de hockey kakkers op mij vaak ook over. Cast is goed, dit heeft niks met woke te maken wat die andere recensent hier zegt. Gewoon een serie met voldoende humor.
avatar van Nielojram

Nielojram

zondag 2 april 2023
Hockeyvaders seizoen 1
Biosfan schreef:
Eens, het kijkt heerlijk weg.

roger1965_tv

zondag 26 maart 2023
Hockeyvaders seizoen 1 Vreselijke deugende woke serie. Het kijken niet waard. Maar liefst een hele aflevering volgehouden.